Magasinet M!

iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her

Læs alt om den nye iPhone 4S. Er den for dyr, har vi 4 andre klasse-gadgets på budget lige her.

iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her
iPhone 4S - en doven og arrogant opdatering
Hvis man havde sat næsen op efter en helt ny og redesignet iPhone 5 med bl.a. større skærm, ja, så blev man slemt skuffet tirsdag aften. Faktum er nemlig, at Apple selv efter 16 måneder (hvor en normal iPhone-opdatering plejer at tage 12 måneder) valgte at bibeholde designet fra iPhone 4 og nøjes med at smide en hurtigere processor (den samme som sidder i iPad 2) og et bedre, 8 megapixel kamera i den "nye" iPhone 4S. 
 Det vil sige, at den på papiret skulle være på højde med de bedste Android-telefoner. Men er det godt nok? For en Apple-fan må det ha' svaret til at vente spændt på at pakke den store julegave under træet op, og så finde ud af, at den blot indeholdt 5 par strømper.Desuden virker iPhone 4S' 3,5"-skærm umådeligt lille i dag, sammenlignet med konkurrenternes, hvilket gør de andre smartphones mere egnet til bl.a. internet-surf fra mobilen. Hvor Apple før ofte blev betragtet som førende inden for smartphones, virker de pludselig håbløst bagefter i forhold til mobilproducenter som Samsung og HTC.Den største nyhed kommer således slet ikke fra hardwaren, men fra softwarefronten, hvor Apple introducerer den personlige assistent, Siri, som dog ikke forstår dansk. 
  
Samlet set må vi konkludere, at det er tale om en noget doven og arrogant opdatering, når vi ser hvor hård konkurrencen er fra Android og nu også Windows Phone. Så alt i alt kan man kun kalde tirsdagens keynote for en sløj start for Apples nye CEO, Tim Cook.  (Kan du ikke helt få nok af gadgets, har vi flere til dig på de næste par sider).
ANNONCE
iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her
Bang og Olufsen Form 2 - krystalklar lyd fra Danmarks cooleste 'brand'!

Var det noget med et par høretelefoner fra verdens 5. fedeste brand? Yes, danske Bang og Olufsen har netop fået det fine mærkat og er kun overgået af bl.a. Aston Martin. I anledning af Bang & Olufsens tidsløse Form 2-høretelefoners 25-års jubilæum, relancerer B&O dem nu i fire nye farver. Det kan godt ske, at Bang og Olufsen halter lidt efter på teknologifronten, når det kommer til deres fladskærme, men lyden har de fuldt ud styr på. Netop derfor vælger bilproducenten Aston Martin at udstyre deres fede øser med lydudstyr fra B&O.

Form 2 byder på fremragende lyd, der ikke 'falmer' med tiden modsat Apples hvide in-ear-høretelefoner.

Pris: 845 kr.

Kan købes hos alle b&O-forhandlere.

ANNONCE
iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her
HTC Explorer - En fornuftig begyndermobil

 

HTC beskriver selv deres nyeste skud på stammen som en en "smartphone til en overkommelig pris". Mobilen har et kurvet og kompakt design med en 3,2-tommers HVGA-touchskærm og et 3 megapixel kamera. HTC Explorer henvender sig først og fremmest til folk, der ikke har haft en smartphone før, og med en meget overkommelig pris på 1.700 kr. u./abb. er den da også til at betale. Explorer bliver leveret med Android 2.3.5 og HTC egen brugerflade Sense version 3.5.

 

ANNONCE
iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her
Amazon Kindle Fire - Tablet til ingen penge

 

Vi har tidligere lovet IKKE at bruge udtrykket iPad-killer om nye og kommende tablets. Det kan godt ske, vi bliver nødt til at bryde det løfte. Amazon Kindle Fire ser nemlig ud til at blive den første tablet, der for alvor kan true Apples dominans på tablet-markedet. Og det kan vi sige uden endnu at have leget med den. For Amazons tablet kommer til at sparke røv - på prisen! Hvor Apples mest skrabede iPad 2 koster 3.699 kr. kan Amazon Kindle Fire fås for sølle 1.000 kr. Yes, du læste rigtigt. 1.000 kr for en tablet!

Men hvordan kan det lade sig gøre, tænker du så. Amazon har ladet sig kraftigt inspirere af Apple og satser ikke så meget på specifikationer, som de satser på brugeroplevelsen. Og det er netop her, Amazon satser på at vinde det tabte hjem ved at give adgang til film, tv-serier, musik samt magasiner, aviser og e-bøger, der altsammen hentes eller streames fra firmaets servere i skyen. K-ching, Amazon! Selve tabletten er 7" og er baseret på Android, men med Amazons helt egen brugerforlade, der også gør det muligt at hente apps fra Amazons app-store.

 

ANNONCE
iPhone 4S - alt hvad du skal vide lige her
Samsung Omnia W - Samsungs bud på en Windows Phone

Eksperterne tøver ikke med at skamrose Windows nye styresystem og kalder det på højde med Apples iOs på trods af, at af Windows Phone ikke har mange år på smartphone bagen. Her på M!-redaktionen er vi også begejstrede for Microsofts mobile styresystem. Den nyeste Windows Phone på markedet står Samsung for med deres Omnia W-model, der byder på 3,7", en AMOLED-skærm, (800x480 pixel) og en 1,4 GHz-processor. Pris: 2.800 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt