Magasinet M!

Jodie Marsh [Interview + Galleri]

Den toptunede Jodie laver tv-programmer, der går på kanten af bl.a. steroider og prostitution. Vi mødtes og fik en lille snak med hende.

Jodie Marsh er en engelsk mediepersonlighed, der tidligere har medvirket i realityprogrammer, mandeblade og sidenhen forskellige celeb-programmer. I løbet af de seneste år har hun lavet en række program-serier til TLC, hvoraf to nye programmer, et omhandlende steroider, og et omkring prostitution, får premiere på TLC Danmark de to kommende søndage.

I forbindelse med promovering af programmerne, og samtidig med at SBS Discovery Media holdte launch-party, fik Rasmus og jeg mulighed for at møde den ganske attraktive og interessante kvinde, og stille hende et par spørgsmål. (Måske oplever du, kære læser, at det ikke er de mest skarpe og dybdegående spørgsmål - blame it on the alcohol!

Derudover skal du selvfølgelig ikke snyde dig selv for galleriet ovenover - og hvem ved, det er nok ikke sidste gang vi støder på Jodie.
ANNONCE
Jodie Marsh [Interview + Galleri]

Blev du på noget tidspunkt fristet til at ”snyde” dig til store muskler, ved at bruge steroider?

Nej, aldrig. Steroider er virkelig dårligt for én, så jeg har aldrig været fristet. Bivirkningerne er forfærdelige, og jeg ville aldrig udsætte min krop for den slags.

Hvordan reagerer folk på en pige med så muskuløs en krop?

Den første gang jeg deltog i en konkurrence, var mange folk uvidende og manglede indsigt om bodybuilding som sport. De troede egentlig, at jeg var sindssyg. Alle spurgte hvorfor jeg ville være så stor, og mente at jeg blev for stor. Nu kender flere folk til sporten og de har set mine resultater. Alle spørger om mine træningshemmeligheder fordi de også vil have sådan en krop.

Faktisk er jeg ikke særlig stor (1.57 m), og det er kun op til konkurrencer, at jeg er muskuløs.

Hvad skal vores mandlige læsere gøre, hvis de vil på date med dig?

Det vigtigste er at han har en GOD personlighed. Jeg er ret ligeglad med hvordan han ser ud. Han skal imponere mig med hans viden og få mig til at le. Jeg elsker at lære om nye ting. Det imponerer mig virkelig.

Hvad var det bedste ved Danmark, da du var på besøg?

Dagen før jeg kom til Danmark, havde jeg fået madforgiftning i Norge, så jeg var ikke så frisk. Men jeg tog ud for at få lidt at spise, trods alt. Det viste sig at være en fantastisk oplevelse. Vi tog til et sted der hedder Radio (red. Claus Meyer restaurant), og maden der var noget af det bedste, jeg nogensinde har spist. Faktisk er det på min top 2-liste. Radio og så et sted på Barbados.

 Hvad kan vi forvente fra dig og dine programmer i fremtiden?

Mine fremtidige programmer vil omhandle situationer og mennesker, man ikke rigtig har set før. Virkelig chokerende historier, der aldrig er blevet filmet før. Det vil være sjove historier fra det virkelige liv, fra mennesker der aldrig er blevet instrueret i hvad de bør sige foran et kamera. (red. Atlså en engelsk pendant til Bubber? ;)

Mere om Jodie Marsh programmet "Steroider" på Bodybooster
ANNONCE
Jodie Marsh [Interview + Galleri]
Jodie Marsh: Steroider. Premiere på TLC søndag den 3. november kl. 22.00


"I ’Jodie Marsh: Steroider’ løfter Jodie, der selv er mester inden for naturlig bodybuilding, glamourmodel og undersøgende journalist, sløret for en underverden af steroidemisbrugere. Jodie mener, at udbredelsen af steroider og deres præstationsfremmende effekt på krop og sind er årsagen til, at sporten ikke tages alvorligt. Hun prøver at afdække, hvorfor folk tager dem, analyserer de fysiske, psykiske og følelsesmæssige bivirkninger, de kan have – og undersøger, om man kan opnå samme styrke og udseende, som steroiderne giver, på naturlig vis."

 
Jodie Marsh: Prostitution. Premiere på TLC søndag den 10. november kl. 22.00


"I ’Jodie Marsh: Prostitution’ vender Jodie sin opmærksomhed fra ”push-ups” til prostitution. Hun har tilbragt en stor del af sit liv på at tjene penge som glamourmodel og bodybuilder, så hun har god indsigt i, hvad det vil sige at sælge sin krop. Hun har også arbejdet som pole-danser, og bruger sin egen personlige erfaring fra de potentielle faldgruber, som frister kvinder i branchen. Hun undersøger, hvor hun og den brede offentlighed trækker linjen, når det handler om at sælge sin krop, og hvordan holdningen har ændret sig i forhold til verdens ældste fag. For at gøre dette må hun sætte sig selv i pigernes sted og komme helt ind under huden på prostitutionsfaget. Jodie møder personer, der er del af escort- og prostitutionsbranchen og fortæller deres personlige historier."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE