Magasinet M!

Julle Dulle [Månedens babe]

Tag godt imod denne måneds dejlige babe

Julle Dulle [Månedens babe]
Så er det endelig blevet maj. Vejret er godt, kjolerne er nedringede, shorts er lårkorte og pigerne er smukke. Vi fejre denne dejlige måned en med en dejlig babe. Tag godt imod denne måneds babe, Julle Dulle.

Julle er 23 år gammel og kommer fra København. Til hverdag går hun i skole og hænger ud med sine venner og veninder. Julle kan også ofte findes på alverdens fitnesscentre, hvor hun træner og holder sin krop i god form. Vi må nok sige, at hun gør det godt! Hendes livret er da også bare grøntsager, hvilket får os til at overveje en livstilsændring eller to. Det skal dog siges at der stadig er plads til at blive festet igennem i Julles liv. "Jeg er ikke en speciel tilhænger af et bestemt diskotek, det vigtigste for mig er bare, at der er god musik" fortæller hun og griner lidt. 

Julle beskriver sig selv som en rigtig prinsesse-pige. "Jeg er altid glad og aktiv og ville elsker at være sådan helt superstjerne-agtig. Min drømmemand skal derfor også behandle mig som en rigtig prinsesse. Han skal være rigtig sød og kærlig, men kun overfor mig" fortæller hun lidt drømmende. Han må dog også gerne have en fed bil, for en af de ting Julle tænder allermest på er lyden og synet af en stor, fed bil. Drømmemanden må også meget gerne være noget af en badboy. Hvis det lyder som noget for dig, skal du slå til nu, for Julle er i øjeblikket single.


Og så de fem hurtige: Hotpants eller g-streng?

Hotpants


Forfra eller bagfra?

Bagfra


Lamborghini eller Ferrari?

Lamborghini 


Underligste sted du har haft sex? 

En rasteplads


2 fyre eller 2 piger?

2 fyre
ANNONCE
FotografChristian Grüner
Modeller: Julle Dulle
Redaktør: Jakob Neua
Makeup: Sascha Christensen
Assistent: Zaynab K. Naji
Del

Seneste nyt

Annonce