Magasinet M!

Klar til foråret

Vi kan næsten se en ende på vinteren. Det fejrer vi med nyt til garderoben. Gå efter enkle ting, men supplér med en sjov detalje.

Klar til foråret

Jakke fra A Question Of.

Pris: 999 kr.

 

Skjorte fra Cheap Monday.

Pris: 400 kr.

 

Jeans fra Velour.

Pris: 1.000 kr.

 

Boksershorts fra Tommy Hilfiger.

Pris: 299 kr.

 

Sneaker-model Conquest rib fra KEDS.

Pris: 1.099 kr.

Klar til foråret
  Hope

Svenske Hope er kendt for et enkelt og skandinavisk udtryk. Her har de lavet en sweater med fedt og kunstnerisk print, som er perfekt til de dage, hvor du kører low key-stilen - enten derhjemme eller på job.

 

Sweater fra Hope.

Pris: 900 kr.

ANNONCE
Klar til foråret
  H&M

Skift dine chinos- eller jakkesætbukser ud med et par fancy grønne bukser som disse. De står superskarpt til skjorte, brune sko og blazer til festen. Kør med strik eller rullekrave for et preppy look til hverdag.

 

Bukser fra H&M.

Pris: 349 kr.

Klar til foråret
  Tiger Of Sweden

Begynd at tanke sparegrisen allerede nu, for til foråret står den på trenchcoat. Sats på en klassisk model af bedre kvalitet, som du dermed vil kunne bruge i flere år.

 

Trenchcoat fra Tiger Of Sweden.

Pris: 3.800 kr.

ANNONCE
Klar til foråret
  Democratiques Socks

Pak fødderne ind i lækre og bløde sokker fra det nye mærke Democratique Socks, der har flere fede varianter og farvekombinationer i deres webshop www.democratique.com. Tjek den ud.

 

Sokker fra Democratique Socks.

Pris: 90 kr.

Klar til foråret
Jack & Jones + Velour

Er du træt af ensfarvede skjorter, så er det mønstre og striber, du skal satse på. Udtrykket på disse er old school og casual, og de passer lige godt til chinos som jeans.

Skjorte fra Jack & Jones Vintage.

Pris: 400 kr.

Skjorte fra Velour.

Pris: 1.000 kr.

ANNONCE
Klar til foråret
  Rimowa

Opdater din taske med denne smarte model. Den er bl.a. udrustet med en dokument- og computertaske samt flere opbevaringslommer. Ja, det er mange penge, men designet er stilrent og klassisk, så du vil kunne have den resten af livet - samtidig scorer du mange voksen-points!

Taske fra Rimowa.

Pris: 2.960 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE