Magasinet M!

Knivskarp som 55-årig - Jennifer Lopez deler badedragtsbillede på sin fødselsdag

Jenny from the block rocker stadig!

Jennifer Lopez har været noget af et ikon gennem tiden og snart tre årtier - hun har været vidt omkring i underholdningsbranchen og har nærmest siden dag 1 været et 'sexsymbol'. 

For et par dage siden rundede hun de 55 år - og som altid er hun klar til at vise, at hun stadigvæk har styr på sit udseende.

Hun står knivskarpt og sørger lige for at illustrere det med et smukt bikinibillede med teksten "This Is Me... Now". 

Hun fortsætter stadig med at medvirke i filmens univers for tiden - og her får du lige en lillle genopfriskning af, hvad vi har oplevet med den ikoniske J-Lo gennem tiden:

Jennifer Lopez, også kendt som J.Lo, har haft en bemærkelsesværdig karriere, der spænder over flere årtier og omfatter musik, film, tv og forretningsforetagender. Hun startede som danser i tv-programmet "In Living Color" og fik sit gennembrud som skuespiller i filmen "Selena" (1997), hvor hun portrætterede den afdøde Tejano-sangerinde Selena Quintanilla. Denne rolle førte til yderligere succes i film som "Out of Sight" (1998) og "The Wedding Planner" (2001).

Parallelt med sin skuespillerkarriere lancerede Lopez en succesrig musikalsk rejse med debutalbummet "On the 6" (1999), som indeholdt hits som "If You Had My Love" og "Waiting for Tonight". Hun har udgivet flere albums siden da, inklusive det kommercielt succesrige "J.Lo" (2001).

Lopez har også etableret sig som en tv-personlighed og dommer på talentprogrammet "American Idol". Hun har modtaget adskillige priser for både sin musik og skuespil, herunder Billboard Icon Award og flere ALMA Awards. Udover underholdning har hun succesfuldt lanceret tøjkollektioner, parfumer og et produktionsselskab.

Jennifer Lopez er en alsidig kunstner, der har formået at forblive relevant i underholdningsindustrien ved konstant at genopfinde sig selv og udvide sit brand.

Se hendes fødselsdagsbillede herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt