Magasinet M!

Kom godt igang med M! mobil i magasinet M!

Hver måned kan du i M! magasinet finde: - nye baggrundsbilleder M! babes - nye videoer af M! babes - specialudviklede ringetoner til M!s læsere.

Kom godt igang med M! mobil i magasinet M!

Af: M! mobil-teamet

Hvad kræver det?
Det kræver, at du er vild med damer, biler og natteliv! En mobil der kan WAP ? altså at du har en mobiltelefon, der kan gå på Det Mobile Internet. Det kan de fleste nyere mobiltelefoner.

Det kræver, at du har en mobiloperatør, der understøtter GPRS, EDGE eller 3G. Det gør de fleste mobilabonnementer, og du skal derfor blot sikre dig, at du er tilmeldt. Hos flere mobilselskaber er du tilmeldt til GPRS, EDGE eller 3G helt automatisk. Check med dit teleselskab.

Det kræver, at du har en WAP-opsætning på din telefon. Hvis du ikke har en WAP-opsætning i forvejen, skal du ringe til dit teleselskab og bede dem om at sende dig en.

Hold nu kæft... jeg vil igang.
Det er supernemt at bestille mobil-lir fra magasinet - du skal nemlig blot sende en sms med en kode. Koden står altid ved siden af den ringetone, video eller baggrundsbillede, som du vil downloade, f.eks.:

send MMM F ELIN til 1231

Du skriver altså en sms med koden MMM F ELIN og sender den til telefonnummer 1231. Herefter modtager du en sms med et link i, som du blot skal trykke på. Herefter bliver du præsenteret for købsvilkår, som du skal acceptere for at downloade, det du har bestilt. Herefter begynder download. Husk at gemme din download på mobilen.

Læs også Kom Godt Igang M! på mobilen

ANNONCE
Del

Seneste nyt