Magasinet M!

Kongerne af baghaven: 4 af de vildeste grill på markedet

Skal du have en opgradering?

Uanset om du er typen, som griller året rundt eller blot nyder godt af udekøkkenet i sommersæsonen, så fås der adskillige forskellige grillmodeller, typer og konstellationer på markedet.

Hvis du er af den støbning, der aldrig går ned på udstyr, så har vi fundet en håndfuld af de vildeste grill-kreationer på det danske marked lige nu, som for alvor kan pifte din baghave op med et grillmonstrum, der kan brødføde hele dit postnummer!

ANNONCE
Kongerne af baghaven: 4 af de vildeste grill på markedet

Napoleon Prestige PRO 825 Gasgrill

En mastodont på 2,4 meter og en kampvægt på mere end 200 kilo! Monstrummet har to forskellige låger, som gør, at du kan grille på to forskellige måder på samme tid - den ene kan fyldes med pulled pork, som har simret siden morgenen og den anden kan blive 900 grader varm på 30 sekunder, så du kan fyre op for karameliseringen på bøfferne. Den har alt udstyret fra fabrikken af med røgzone, sidebrændere, infrarøde bagbrændere og diverse rendyrket grill-nørderi pakket sammen i et stålbur af episke dimensioner.

Pris: 47.999 kroner

ANNONCE
Kongerne af baghaven: 4 af de vildeste grill på markedet

2) Yoder Smokers Frontiersman Cart Smoker

Nu går der rigtig sydstatsnørderi i den! Her kan du gå all-in på din passion for grill og røgning af dine råvarer med markedets mastodont! Det ligner nærmest et lokomotiv, hvor kødet er brændstoffet til en vild og voldsom grillaften - og den er designet til at være en mobil grill, du kan have med til større selskaber. Grillen har to separate grillarealer, hvoraf der kan ligge en fuldvoksen mand på 1,80 m på langs! Arealet omregnet til madvarer svarer det til, at du enten kan grille 200 burgere eller 45 hele kyllinger på én og samme tid. Grillen er bygget op af 6,3 mm stål og er designet til at kunne tåle ekstreme varmetemperaturer over længere tid. Den perfekte grill til dig, der vil dominere nabolaget som den nye pitmaster.

Pris: 118.799 kroner (reklamelink)

ANNONCE
Kongerne af baghaven: 4 af de vildeste grill på markedet

3) Traeger Timberline 1300

Denne grill hører til toppen af poppen af de nyere og mere innovative måder at fyre op under grillen på - nemlig med træpiller! Traegers topmodel bliver ofte kaldet træpillegrillenes svar på en Lamborghini. Du kan helt præcist styre temperaturen i grillen med en WIFI-kontrolleret app og grillen har indbygget røg-isolering, så du kan nå højere temperaturer på dine tilberedninger end ved konventionelle grilltyper. Den kan grille i tre forskellige højdeniveauer, så ud kan opfylde hele kostpyramiden fra top til tå eller bare drukne den dobbelt-isolerede grill med bøffer!

Pris: 24.599 kroner

ANNONCE
Kongerne af baghaven: 4 af de vildeste grill på markedet

4) OFYR

Den mest beskedne af udseende og desuden også den mest stilrene grill på listen er det nye koncept fra OFYR. Den er meget simpel. Man antænder sit brænde i midten af cirklen og så kan man ellers grille absurde mængder kød og grønt på den store stålcirkel rundt omkring bålet - den er designet til at indbyde til mere hyggelig social dining og det med at få folk ‘med i køkkenet’. Her er vi ovre i den mindre tekniske front med større fokus på vildmanden, som foretrækker åben ild, den rustikke charme og madlavning under åben himmel - grillen er et stålbæst, hvor man som i de gamle dage med fonduegryde og små gafler nu i 2021 kan stå som gæst med en T-bone eller spareribs i hånden og grille amok i fællesskab.

Pris: 19.499 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE