Magasinet M!

Læge erkender sig skyldig i forbindelse med Matthew Perrys død

Nyt i sagen om Friends-stjernens død.

Der har længe været spekulationer om, hvordan det gik til, at den ikoniske Friends-stjerne gik bort i 2023 - en sag, vi har dækket tidligere her på M!.

En læge involveret i sagen om skuespilleren Matthew Perrys død har netop erkendt sig skyldig i en alvorlig anklage i sagen ifølge NBC News.

Den 54-årige Mark Chavez, som stod bag en ketamin-klinik, stillede den 2. oktober i retten i Los Angeles og erkendte sig skyldig i at have deltaget i en sammensværgelse om distribution af ketamin til den afdøde "Friends"-stjerne.

Chavez risikerer op til 10 års fængsel og vil få sin strafudmåling i foråret 2024. Han har i mellemtiden afleveret sit pas, fået inddraget sin lægelicens og er løsladt mod en kaution på $50.000.

Sagen blev rejst i august, hvor Chavez sammen med fire andre personer, herunder en anden læge, blev tiltalt for deres rolle i at distribuere ketamin til Perry, som angiveligt søgte behandling for depression og angst.

Ifølge anklagerne solgte Chavez ketamin til til Dr. Salvador Plasencia, som distribuerede stoffet videre til Perry. Plasencia har nægtet sig skyldig i anklagen om at have distribueret ketamin, og en anden tiltalt, narkohandler Jasveen Sangha – kendt som "The Ketamine Queen" – har ligeledes nægtet sig skyldig.

Retlige dokumenter har desuden afsløret, at Plasencia og Chavez diskuterede over e-mail, hvor meget de skulle opkræve Perry for ketaminen. I en af beskederne skal Plasencia angiveligt have omtalt skuespilleren som en "idiot", hvilket har kastet lys over, hvordan Perry blev udnyttet i sin sårbare situation.

Chavez’ advokat, Matthew Binninger, har udtalt, at hans klient er dybt fortrøstningsfuld over, hvad der er sket, og ønsker at rette op på fejlen. Binninger forklarede også, at Chavez snart vil miste sin lægelicens som følge af sagen, og processen er allerede i gang. "Efter den skyldige erkendelse vil hans licens blive inddraget af lægestyrelsen. Vi vil samarbejde med denne afgørelse, og vi forventer, at det sker snart," udtalte advokaten.

Matthew Perry, der døde i oktober 2023, var bedst kendt for sin rolle som Chandler Bing i den ikoniske sitcom "Friends".

ANNONCE
Del

Seneste nyt