Magasinet M!

Lækre kvindelige kriminelle

Tak til det amerikanske politi, som har frigivet disse 'mugshots' af de lækreste kvindelige kriminelle.

Lækre kvindelige kriminelle
Sarah Seawright

Den 28. april 2014 blev Sarah Seawright anholdt for ikke at møde op i retten, da hun af flere omgange havde overtrådt loven. Herefter blev hun varetægtsfængslet i Pulaski, hvor hun fik taget hendes nu berømte 'mugshot'.

Sarah er så fotogen på hendes billede, af det har taget internettet med storm, siden det blev offentliggjort den 5. maj. Faktisk er billedet blevet så populær, at hun har fået sine egne hashtags #prisonbae og #jailhousebae. En bruger på Twitter ved navn 'rude757' skriver blandt andet: "Hun kan kidnappe mig, når som helst, og det er uden at spørge om lov".

Læs videre. Vi har samlet flere 'mugshots' af lækre kriminelle.

ANNONCE
Lækre kvindelige kriminelle
Meagan McCullough

I juli 2010 blev den dengang 24-årige amerikaner Meagan Mccullough anholdt og sigtet for spirituskørsel. I løbet af ingen tid spredte det nu famøse 'mugshot' sig som en steppebrand på det store internet. Især takket være hjemmesiden Reddit.com og alle dets brugere, der flittigt delte billedet med sjove tekst-memes a la 'GUILTY - of taking my breath away'.

Selv var den i dag 27-årige enlige mor til fire (!!!) overrasket over det store påstyr. Vi kan nu godt se, hvorfor den ekstremt fotogene 'mugshot'-babe blev et så stort viralt hit.

ANNONCE
Lækre kvindelige kriminelle
Jennifer Jensen

I 2011 kørte Jennifer frontalt ind i stillestående bil, som forårsagede en dominoeffekt af påkørsler. Da politiet ankom til stedet, blev Jennifer testet for euforiserende stoffer og alkohol. Begge prøvers udfald var dog negative, men hun blev i stedet knaldet for at køre uden forsikring. 

Vi fristes til at tro, at det bare var politiets dårlige undskyldning for at få hende med i bilen.

ANNONCE
Lækre kvindelige kriminelle
Nichole Marie Lefort

I 2010 blev Nichole Marie Lefort anholdt for røveri med en skarpladt pistol. Historien fortæller intet om brugen af pistolen, men det var alligevel nok til, at hun i 2012 blev idømt 1 år og 1 dags fængsel.

Nichole ser forfærdelig godt ud, men se godt på hendes øjne... Så ved du godt, du skal holde dig laaaaangt væk.

ANNONCE
Lækre kvindelige kriminelle
Toni Lee Hopkins

Toni Lee Hopkins blev sammen med fire andre luksusstrippere arresteret af politiet i Houston, da de eftersigende skulle have tjent for mange penge i forhold til det normale niveau i sexbranchen. Ja, det er der åbenbart en lov om i Texas.

Lækre kvindelige kriminelle
Lorena Tavera

Miss El Paso, som Lorena her også bliver kaldt, blev i 2008 anholdt for at have stjålet en T-shirt til 400 kroner. Så længe beløbet ikke stikker helt af, og vi kan få lov at kaste hende i håndjern, må hun med glæde stjæle hos os.

ANNONCE
Lækre kvindelige kriminelle
Gabrielle Hill

I Tampa, Florida, blev den dengang 19-årige Gabrielle Hill i 2009 anholdt for besiddelse af euforiserende stoffer. Vi formoder, at hun ikke sidder inde mere og måske har klaret den med en modelkarriere i stedet.

Lækre kvindelige kriminelle
Haeli Wey

Denne 28-årige stanglækre skolelærer har angiveligt haft et seksuelt forhold med to af sine 17-årige drengeelever. Den ene af drengene, påstår at have haft sex med Wey hele 10 gange, men "måtte" afsløre hende, da hun valgte at tilsiddesætte ham for den anden.

Hvorfor stikke hinanden og ikke bare nyde det, så længe det nu varer, er os en gåde. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce