Magasinet M!

Logitech klipper kablet på deres bedst sælgende gaming-mus

G502 får klippet halen

Logitech cutter halen på deres bedst sælgende gaming-mus; Logitech G502. 

Ifølge Logitech selv, har fans efterspurgt denne model, siden de lancerede deres første mus med LIGHTSPEED teknologi. 

”Der er faktisk ingen mus, der bedre symboliserer den verdensomspændende kærlighedsaffære vi har med gamere, og som gamerne har med deres udstyr, end vores G502”, siger Ujesh Desai, Vice President og General Manager hos Logitech Gaming. ”Siden vi lancerede vores første LIGHTSPEED gaming-mus, har fans spurgt, hvornår vi ville lancere den nye version af G502. Med dagens lancering har vi leveret, hvad de har efterspurgt - og meget mere”

Om den så lever op til forventningerne, når den rammer de mange fans er et godt spørgsmål, men Logitech har gjort deres, i forsøget. 

Formfaktoren er heldigvis den samme - og det er de grundlæggende features også. 

Det der til gengæld er nyt - ud over det manglende kabel - er den direkte afledte funktion for trådløs opladning (POWERPLAY) og en vægtreduktion på syv gram.

Musen bliver tilgængelig hos Logitech og forhandlere verden over i løbet af maj måned. Og prisen? 1190 kroner! 

ANNONCE
Logitech G205 Lightspeed - features:
  • Ultrahurtig LIGHTSPEED trådløs teknologi giver gamere en spilleoplevelse, der er hurtigere end hvis man var kablet, og en end-to-end optimeret trådløs forbindelse, der leverer en fantastisk reaktionsevne og pålidelighed til konkurrenceniveau præstationer.
  • Logitech Gs POWERPLAY trådløse opladningssystem for kontinuerlig opladning, selv under gaming. Den nye gaming-mus tilkobles trådløst gennem POWERPLAY og gør det bekvemt både at oplade samt overføre data gennem et enkelt USB-kabel.
  • Logitech HERO 16K sensor, vores mest præcise og bedst præsterende sensor, har en exceptionel reaktionsevne og nøjagtighed med en opløsning op til 16.000 DPI og tracker ved 400+ IPS uden acceleration, filtering eller smoothing.
  • Logitech G HUB genkender Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-mus automatisk og muliggør fuld adgang til tilpasningsfunktioner. Den tillader også, at du kan vælge funktioner, tildele macros og key bindings samt skabe skræddersyede farver, alt i et simpelt og intuitivt interface. Nu kan gamere gemme adskillige karakterprofiler i deres spil og skifte så let som ingenting.
ANNONCE
Del

Seneste nyt