Magasinet M!

Lotus Europa S: Den nye Esprit-afløser

Lotus har løftet noget af sløret for den nye Esprit-afløser, nemlig Lotus Europa S, som bilen formodentlig kommer til at hedde.

Lotus Europa S: Den nye Esprit-afløser

Af: Morten Greve

Lotus har ellers været ret rappe med at klargøre nye modeller i den seneste tid , bl.a. lækre Exige 240R-model, men Lotus Europa S ser på mange måder ud til at være en langt mere balanceret model, der peger i retning af en mere solid, 'voksen' oplevelse. ,f.eks. kan man både forvente airbags og tæpper i Lotus Europa S. Wow! Airbags og tækker? Hvem skulle have forestillet sig det i en sportsvogn?

Motoren i Europa S bliver en 2-liters 4-cylinder motor med turbocharger? Det giver 200 rappe heste, men motoren er måske ikke ligefrem noget, der slår sokkerne væk under det drevne publikum. Set i lyset af, at dog kun har en samlet vægt på omkring 995 kg betyder det, at denne lille sag kan tage turen fra 0-100 km/t på 5.6 sekunder og har en tophastighed på 225 km/t.

Prisen vil ligge omkring 49.000 Euro (ca. 365.000) + skatter og afgifter.

Lotus Europa S er måske ikke verdens hurtigste eller mest maskuline vogn, men den giver fanme ryk for skillingen - og ser superlækker ud.

Check GALLERIET

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE