Magasinet M!

Manden med Terminator-pikken har fundet ud af at det ikke altid er størrelsen der tæller

20 centimeter var alligevel for stort for Mohammad Abad, der sidste år blev den første til at få sig en robot-penis.

Manden med Terminator-pikken har fundet ud af at det ikke altid er størrelsen der tæller

Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Måske et af de mest fortærskede ordsprog. Ikke desto mindre fandt 44-årige Mohammad Abad ud af, at det rent faktisk har noget på sig.

Sidste år lykkedes det læger på University of London at fastsætte en fuldt funktionel robotpik på stakkels Mohammad, der mistede sin kødpenis som 6-årig i en forfærdelig ulykke. En installations-operation, der tog hele 11 timer. I marts mistede Abad så sin mødom til sexarbejderen Charlotte Rose. En oplevelse, der ifølge ham selv "var fantastisk".

ANNONCE

Men ak, lykken varede kort for Mohammad. For nu har han fået opereret sin mekaniske ven mindre, skriver den engelske avis The Sun. For efter at have mistet sin mødom fandt han ud af, at det fremadrettet var for smertefuldt at have sex med sin 20 centimeter lange javertus (en gennemsnitlig erigeret penis er lidt over 14 centimeter). Operationen tog 3.5 timer og blev foretaget forrige weekend.

"Jeg kan slet ikke vente med at prøve den i aktion," siger Abad til The Sun.

Vi ønsker dig i hvert fald al mulig held og lykke, kære Mohammad. Og vi håber på, at du bare kan få den mindste snert af nydelse ind i dit sexliv. Det har du fortjent.

ANNONCE
Del

Seneste nyt