Magasinet M!

Marianne Lykkebo - jydsk skønhed

"Jeg er ikke til 'spyt eller slug-interview'". Med den indledning starter en spændende samtale med den nyeste Connery.dk babe - Marianne, som også lige formår at give mig et verbalt spark i løgposen - bare for lige at sige hej.

Marianne Lykkebo - jydsk skønhed
Blond, smuk, en gudindeagtig krop og et mundtøj, der ikke sådan lige er til at stoppe. Absolut en ganske yndig cocktail, så glæden er stor, da jeg bliver udfordret af redaktionen, til at tage mig kærligt af 25-årige Marianne.

Kæk, helt fremme i skoene og med en attitude, som kun kan garantere succes, overståes den formelle introduktion og første spørgsmål langes hen over disken:

Dig, mig og en flaske champagne på en øde ø - hvad sker der som det næste?

Jamen du kan jo passende hente min kommende mand, så jeg kan dele flasken med ham!

Din kommende mand?

Ja! Jeg så u-single som man næsten kan være, i og med at jeg skal giftes den 14. august.

Jamen tillykke med det - tror jeg nok?

Tak, det bliver da fantastisk at blive gift, så ejer jeg jo halvdelen af alle hans ting!

Ej, jeg må tilstå, at jeg nok ikke er den store romantiker, og egentlig er det ham der i første omgang rigtig gerne vil giftes. Med stort, hvidt bryllup og alt hvad dertil hører. Der var jeg nok mere til en tur på rådhuset og grisefest i haven. Men hvad, en del af at leve sammen er jo også at gå på kompromis engang imellem.

Hvornår har du så tænkt dig, at blive en del af den stadigt voksende skilsmissestatestik?

Skilsmisse... Nej, jeg tror på, at hvis man er ærlige overfor hinanden, og er hinandens sparringspartnere på godt og ondt, så når man da rigtig langt sammen. Dét at man kan tale om alting, såvel gode som dårlige, og aldrig er fordømmende overfor hinanden, jamen så har man da en rigtig god grundsten for et ægteskab. Og så er humor og et godt indbyrdes spil jo også essentielt for en fælles fremtid. Og det synes jeg egentlig vi behersker meget godt. Og så er han jo bare dejlig, hengivende, forstående, selvstændig, har en rigtig dejlig humor og er en flot fyr, så jeg er stadig, efter knap 5 år sammen med ham, drønforelsket!
ANNONCE
SE MERE
Se vores hotteste babe-profiler

Foto: Christian Grüner

Makeup: Marianne Lykkebo

Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!

Tak til Onlinecasting.dk for hjælp med casting
Del

Seneste nyt

ANNONCE