Magasinet M!

Michala er Ugens Instababe: "Vi stod uden tøj på, og skulle rigtig være spontane - lige indtil overboen kom hjem"

Sig hej til Michala. Hun er fra det mørke Vestjylland, vild med biler og så efterlod det første møde med hendes kæreste sneglespor. Her kan du læse hvorfor.

Michala er Ugens Instababe: "Vi stod uden tøj på, og skulle rigtig være spontane - lige indtil overboen kom hjem"

Have a nice weekend peops? #instaprincess #instagood #instamood #babeswithtattoos #inked #mommywithink #scotland #edinburgh #uk #megetmerem #girlsink #girlswholikegirls #cargirlsdoitbetter #girlswholikecars #blackhairdontcare #danishgirl #womenofdenmark #onlytattooedbabes #ink #inklove

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 6. Aug 2016 kl. 1:17 PDT

ANNONCE

Navn: Michala 

Alder: 27 (28 lige om lidt, suk)

Bopæl: Det mørke Vestjylland

Beskæftigelse: EUX Business - tidlligere uddannet materialist

Status: I et forhold

Instagram: 89michala

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe frække, Nadia, så klik her.

Hope you had a very good new year all. I was spending time with my boyfriend in a nice hotel and drinks all night in Copenhagen ?? Welcome to the new year - let it be a good one ? #hotelkongarthur #copenhagen #denmark?? #luxury #drinks? #newyear2017 #megetmerem #letthisyearbeagoodone

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 3. Jan 2017 kl. 2:34 PST

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det føles lidt vildt, at blive spurgt om man har lyst til det, eftersom der findes så mange andre smukke piger i Danmark :) Tak for det! Det er et stor kompliment!

New break disks ? #amg #mercedesamg #mercedes #e55amg #cargirl #carlove #fastandlow #mechanicgirl #megetmerem

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 1. Jul 2016 kl. 4:38 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Til dagligt går jeg på handelsskolen, og studerer en EUX Business.

Life isn't allways the way we wish it would be. But stop bitching and live a little! Surround yourself with happiness and fight for what you want! 'Nothing comes easy baby' ?? #if #you #want #it #goandgetit #nothing #comes #easy #ichoosetobehappy #stopbitching #livealittle #makelife #your #playground #danish #happygirl #embrace

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 7. Aug 2015 kl. 9:23 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Det bliver svært men jeg kan prøve - Bilglad, ild i røven og kærlig.

May all of you, have a great friday night ? #inked #inkedmom #inks #inkedup #inkedgirl #badassprincess #prettybaby #smileisthebestmakeup #tattooedgirls #tattoos #inkbabes #inklove #happygirl #lovelove

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 4. Dec 2015 kl. 8:18 PST

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er en stolt mor til en dreng på 6 år, men det kommer bag på nogen, at jeg har været en gravid "flodhest"!

Og ja, så tænker jeg heller ikke, at folk lige umiddelbart tænker, at biler er min passion, når man lige ser mig. 

Nighty night peops. #nightynight #backindenmark #backtoreality #schoolday #tomorrow #mommywithink #inkedmommy #tattoolove #tattoedgirl #inked #megetmerem #missscotland #allready

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 7. Aug 2016 kl. 4:22 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Jamen, første dag jeg så min nuværende kæreste, kom han kørende i en alt for lækker Chevy Chevelle fra 68 med den lækreste V8 motor. Det trak da lidt sneglespor, eftersom jeg er meget glad for biler med en lækker motorlyd!

Men men.. en lækker bil er selvfølgelig ikke altafgørende. Man skal få mig til at grine, være en gentleman og være selvsikker uden at være selvfed. 

Having a monday chill on the couch, with my english homework. It's actually really fun! I'm writing my own fairy tale ? ??? #fairytale #queen #king #dragon #serviceboy #noitsnotporn ? #monday #chillin #homework #danishgirl #inlove #itmakes #this #easy ?

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 2. Nov 2015 kl. 11:25 PST

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Jeg må holde mig godt i forhold til min alder, da jeg stadig kan blive spurgt om ID, når jeg tager en tur i byen. Det er jeg da ret godt tilfreds med!

Og ellers er jeg yderst tilfreds med min viljestyrke!

? my angel form ? #saturday #trouble #girlythings #girlyday #haveaniceday #megetmerem #babesofinstagram #angelbabe #tatgirl #inkedupgirls

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 27. Aug 2016 kl. 6:23 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Jeg kan godt lide, når fyren tager initiativet og tager chancer med romantikken. Jeg har rent faktisk været på den perfekte date, i min verden ihvertfald. 

Sidste år på Valentines day blev jeg inviteret på weekend i Flensborg i den hyggeligste lejlighed midt i byen. Så jeg blev inviteret ud at spise i et lille hjørne af byen, hvor vi hyggede med god mad og rødvin. Jeg er ikke til det helt vildt fancy, jeg er mere til hygge og afslappet atmosfære. Vi tog derefter på en lille cocktail bar og drak yderligere en flaske rødvin. Det hele var afslappet, og der var tænkt på mig fra start til slut. Det er en perfekt date. Afslappet, sjov og hyggelig. :)

#calvinunderwear #inkedmommy #megetmerem #inkedupgirls

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 22. Nov 2016 kl. 11:26 PST

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Haha, der har da været et par episoder. Engang jeg var med min veninde i byen, var hun pludselig væk derfra, hvor hun lige havde stået. Jeg spørger så de to herrer, som står der nu, om de så, hvor den lille lækre blondine gik hen, som stod her for et minut siden. Hvorefter den ene så svarer: "Nej, men jeg kan se en lille lækker brunette foran mig" - jep det var ret akavet. 

Ja og så har jeg adskillige gange hørt de lammeste scorereplikket såsom " Ej gjorde det ikke ondt?!" mig: "Hvilket?" "..da du faldt ned fra himlen?" ... Jesus.

#tbt?? #nytår20162017 #nytårikbh #nytårmedminkæreste #hotelkongarthur

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 26. Jan 2017 kl. 11:15 PST

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

1) Når man er ude at spise., NEJ så splitter man ikke regningen, eller spørger om, hvem der skal betale. Vær nu bare en gentlemand og betal den regning. 

2) Når vi spørger, om vi har en god røv i de nye bukser, så tøv ikke mere end 10 sekunder med at sige JA. 

3) En aftale er en aftale, der må og skal overholdes! Kom nu bare til tiden.

4) NEJ, det er ikke frækt at være nøgen kun iført sokker.

5) Når vi siger, der skal købes frugt ind, som 'hygge snack' en fredag aften - så betyder det i virkeligheden, vi vil have 2 kg chokolade og 3 kg bland-selv-slik.

Good morning ?? #morning #goodone #weekend #friday #happyvibes #megetmerem

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 12. Jan 2017 kl. 10:37 PST

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er det vildeste eller mest akavede, du har prøvet?

Min kæreste og jeg havde en rigtig rødvinsaften, hvor vi hyggede os og var børnefri, og da vi pludselig stod uden tøj, og skulle til at være lidt spontane op af terrassedøren, så vælger min kvindelig overbo på 76 år at komme hjem. Vi gik i total panik, og det eneste vi kunne gøre var at skynde os at vende os om, så hun ikke fik vores numser lige i hovedet. Stakkels gamle dame! Den aften glemmer vi ikke lige foreløbig! 

Et huskesæt er fremover.. Husk at rulle gardinet for INDEN det bliver hyggetid, hvis du har en overbo. Shit det var akavet at se hende i øjnene bagefter og lade som ingenting. Heldigvis var hun ret cool og har bare ladet som ingenting!

#inklove #inkedup #badassprincess #smileisthebestmakeup #babygirl #lovelove #somuchfun #somuchinlove #missyou #comehomesoon #loveyousomuch #youmakemehappy

Et billede slået op af M i c h a l a ? (@89michala) den 18. Jan 2016 kl. 12:00 PST

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Hvis du fik chancen for at komme på date med en, hvilken som helst kendt mand hvem skulle det så være, og hvorfor?

Vin Diesel, men kun, hvis han kunne se ud som 'Dom' fra filmene Fast & Furious - Haps! Han var for nice i de film, og så har han en lækker smag i amerikansk råstyrke-biler. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE