Magasinet M!

Michele

Connery.dk Babe februar 2006 - Hun tvang os til Slagelse!

Michele
Månedens babe i februar. Lettere forsinket jeg ved det godt, men Slagelse ligger altså også næsten ligeså langt væk som Jylland. Tag ikke fejl, jeg er selv oprindeligt nordjyde, men at tage fra København til Slagelse, for at interviewe en køn pige, som man kun har set i undertøj - det er sgu lige noget man skal nosse sig sammen til!

Hun er 19 år gammel og er født den 20. december, måler 171 cm og kan lave enhver drink i det danske kongerige - eller hun er i hvert fald bartender. Hun arbejder også for Promoters, som for de af jer, som ikke ved det, har en bunke kønne piger i stald som du kan træffe i nattelivet, hvor de ofte promoverer alskens slags spritus. Alt i alt en pige, som er meget nær det vi alle holder af, nemlig et tøsebarn, som forstår alkohol.

Hvad så med fremtiden, man kan vel ikke være bartender for altid?
Nej! Jeg er i lære hos Slagelse Hudpleje klinik, som både laver hudpleje, tatoveringer og piercinger. Men jeg kunne godt tænke mig at lave noget indenfor salg - men det skulle være kørende sælger, jeg kan ikke holde til at sidde det samme sted hele tiden.

Så du har selv en bunke piercinger?
Njae, jeg har en i tungen og i navlen, en tatovering på foden og en ved trussekanten...

På dette tidspunkt overvejer jeg meget mine næste ord nøjsomt - skal de være 'må jeg se dem live' eller 'gør de ondt'? Jeg tæller for og imod imens jeg tager en tår af min kaffe og vælger så den nemme løsning?

Gør det ikke ondt?
Ikke så slemt, den på foden gjorde rimelig ondt, men man kan faktisk få bedøvelse i dag. Det er heller ikke helt tatoveringer. Det hedder mikropigmentering og forsvinder efter 3-5 år.

I frygt for at komme til kort, med min meget sporadiske viden om biler giver jeg alligevel det klassiske spørgsmål et skud -

Du siger kørende sælger - hvad er din yndlingsbil så?
Jeg har ikke rigtig nogen præference, der er mange fede biler, men jeg går faktisk ikke op i, hvilke mærke det er. Nogle biler er pæne, andre er ikke!

Du er på en øde ø, hvad ville du tage med?
Bikini, solcreme og cola.

Jeg tænker ved mig selv, gode valg men en bikini er vel nytteløs, hvis man alligevel er alene på øen? Måske skulle vi købe en båd, sejle jorden rundt og finde piger, strandet alene på øde øer, og redde dem - det må være mit næste projekt!

I byen drikker du helst?
Jeg bliver totalt stiv af to øl, men kan drikke uhæmmet meget sprut - lige nu drikker jeg helst Nordlys som er Bacardi Limon, Blå Monin og lemon - ellers må det være Captain Morgan og cola.

Undertegnede anbefaler hende Havanna Club, den mørke med cola og friskpresset limefrugt! Hun smiler og jeg håber ved gud hun tager det til sig!?

At rejse er at leve - og så bruger vi aldrig det udtryk igen på Connery.dk! Skulle Michele rejse ud i verden, skulle det være på en fest tur og til sommer håber hun at udfordre Skanderborgs festival med hendes kønne ydre. Spørger du hende om undertøj tager hun G-streng og hotpants på 'til lejligheden' og mener fyre godt må se fodbold 'hvis de altså kan styre det'. Hun går ikke amok i heavy musik, men spiller hellere en svedig R&B plade.

Sidst men ikke mindst, så har hun aldrig været i byen i København, til trods for hun på et tidspunkt har boet ½ år i Valby - Vi slutter af med et skam dig, og skynd dig ind til storbyen - Slagelse er en alt for lille by til en pige af din kaliber.

Læserservice:
Fotograf: Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til dotgeil@dotgeil.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt