Magasinet M!

Mikala Maya bringer forårsstemningen

Med modeldrømme og glimt i øjet fra Odense

Ifølge vejrudsigten lader foråret vente lidt på sig endnu, men det er vi altså ikke enige i. Derfor tog vi kameraet under armen og mødtes med Mikala Maya på en bar med masser af sommerstemning. 

Og det er ikke for sjov, at vi hellere end gerne sætter vores babe-mærkat på den 21-årige Mikala. 

Mikala Maya har på kort tid gjort sig godt bemærket rundt omkring i landet, og udlandet. Hun deltager pt. i 'The International Bikini Model Search', og har for nyligt både været en tur forbi M! og landede 2. pladsen som Årets Side 9-pige. Når den nye sæson af Paradise Hotel løber af, er hun også at finde der - gæt hvem vi hepper på!

ANNONCE
Mikala Maya bringer forårsstemningen

Ambitiøs, selvsikker og skør

- Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord.

Mikala Maya går stærkt efter en modelkarriere. Siden hun sprang ud som student sidste sommer, har hun levet af event- og modelarbejde, og hun lægger ikke skjul på ambitionsniveauet når hun bliver spurgt hvad målet er. "Målet er forsiden af Playboy." lyder det selvsikkert.

Når den ikke står på fotoshoots, har hun hjemme i Odense. "I min fritid kan jeg godt lide at koble helt af og bare hygge mig og nyde livet. Jeg bruger min tid sammen med familie og venner, i træningscentret, på shopping, café eller restaurant." lyder det fra hende. 

Når jeg skal i byen, går jeg helst på bar. Jeg synes der er en meget hyggeligere, afslappet og mere intim stemning, som jeg rigtig godt kan li'. Jeg er en udadvendt pige, som elsker at snakke om løst og fast, og jeg kan godt lide at en bar i modsætning til et diskotek indbyder til snak med de andre gæster. Desuden er jeg i langt de fleste tilfælde også større fan af musikken på en bar end på et diskotek."

Så langt, så godt. Og da jeg havde hendes opmærksomhed i forvejen, lagde det lige til højrebenet, at høre hvordan man som mand skal fastholde hendes fokus: "Han skal være helt sig selv - hvile i sig selv. Have et helt igennem godt hjerte og behandle andre mennesker med respekt og udvise empati og omsorg. Så skal han have noget mellem ørerne og noget på hjertet, og vide hvad han vil i sit liv."

Right on. 

ANNONCE
Credits:

Model: Mikala Maya - Følg hende på: Instagram

Særlig tak til: Aloha Beach Bar i Gothersgade, for sommerstemning i februar. (Og for at belejre baren i fem timer!)

Fotograf: Christian Grüner

Make-Up og hår: Sascha Christensen

Redaktør: Mikkel M. Vermeulen

ANNONCE

PS. Spred kærligheden, del artiklen! 

Del

Seneste nyt

Annonce