Magasinet M!

Mirell & Linda

Vi blander det svenske med det norske… puhh ha!

Mirell er børsmægler og du kender hende måske fra Cultreklamerne, Linda læser jura men vil også gerne arbejde med PR. Mirell er norsk, Linda er svensk.
Mirell & Linda
Mirell og Linda er begge super søde og super frække - også i den virkelige verden. De er begge single, og så er det helt fantastisk at høre dem tale!

Connery.dk hookede op med dem begge, og her er hvad, der kom ud af det!

Er I til G-streng eller hotpants?
Mirell svarer med et frækt smil, at hun da er til G-streng og efter en lille betænkningstid svarer Linda hotpants.

2 fyrer eller 2 piger?
Mirell vælger den konservative udenomssnak '1 af hver' hvor Linda viser at de svenske flickor ved hvad det drejer sig om og svarer promte 2 piger.

Rig og dumt svin eller fattig og sød?
Begge vælger fattig og sød, så go for it drenge. De er single, de kan støves op i København og så må man godt have studiegæld og bo i en lille lejlighed!

Taxa eller Elevator
Grundlæggende et svært spørgsmål - begge piger kigger forundret med et blik der siger 'hvad mener du?' - Jeg ved godt selv hvad jeg mener, men lader det hænge i det uvisse. Jeg tror Linda fanger det usagte mellem linierne, men jeg er ikke sikker da hun svarer Taxa - Mirell nægter at svare, hun mener det er noget dansk fup hun ikke rigtig forstår!

På en god aften kan du finde begge piger på Luux i København, men også K3, Nasa og No8 står i de nordiske skønheders stjernetegn. Hvis du vil imponere med at invitere på en rejse, skal du helt klart have fat i Ibiza, L.A eller Afrika, hvis du skal hive Linda med hjem - hvor Mirell er mere spontan og tager hvad der kommer dumpende.

Skal du score Mirell, skal du gerne tale jysk, og hvis du skal have fat i Linda, gælder det om at være ædru, selvsikker og have personlighed. Fulde fyre er simpelthen no go, og har man først set en fuld svensker ved man jo godt hvorfor!

Der er ikke meget mere at sige end - Når svensk møder norsk, så slår det altså gnister! Cowboy style!

Læserservice:
Fotograf:
Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til foto@connery.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce