Magasinet M!

Miss Supercross 2013 [Konkurrence]

Adrenalin, action og babes - kan det blive bedre?

Den 22. og 23. februar åbner Jyske Bank Boxen op for endnu et brag af adrenalin-pumpende spænding. Nordeuropas største indendørs Super Cross-arrangement byder velkommen til to dage med fart over feltet til folk med oktan i blodet. En række af de bedste indenfor sporten møder op for at vise deres skills på de tohjulede farthelveder og vælter salen med stil for de ca. 15.000 tilskuere, der møder op i løbet af de to dage.
ANNONCE
Miss Supercross 2013 [Konkurrence]
Udover en masse ræs på grusbanerne bliver der desuden d. 22. februar afholdt en konkurrence for at kåre Miss Super Cross ’13. En flok lækre sild bliver i tiden op til showet nøje udvalgt til den endelige konkurrence, hvor det faktisk er gæsterne til showet, som er med til at kåre den endelige vinder. Der er mulighed for at følge med i castingen på Facebook, hvor du kan kigge nærmere på de mulige kandidater:

http://www.facebook.com/MissSupercrossHerning2013

Her har du desuden mulighed for at få en finger med i spillet, da de ti finalister bliver udvalgt d. 10. februar, og fotoshoot-billeder bliver derefter lagt op på Facebook. Her vil der køre en SMS-afstemning fra d. 17. til d. 23. februar, hvor folket og dig selv kan være med til at udvælge den lækreste babe. 

MULIGHED TIL PIGERNE:
Hvis du går med en drøm om at få et fotoshoot og blive Miss Super Cross 2013 så er mulighederne åbne! - kontakt event-holdet på Facebook-linket.
ANNONCE
Et blik på sidste års Super Cross-babes. - Miss Supercross 2013 [Konkurrence] Et blik på sidste års Super Cross-babes.
På show-aftenen, efter en forhåbentlig opsigtsvækkende fremvisning af godterne i undertøj, bevæger pigerne sig ud til publikum for at promovere sig selv til en sejr. Kåringen finder sted gennem en sidste SMS-afstemning, og den endelige vinder kåres til Miss Super Cross 2013.

1. pladsen vinder 5000 kr. og er så heldig at få en fotoshoot med Connery, som vi vil bringe her på siden til jeres fornøjelse. Hvis du ikke selv har mulighed for at møde op til showet, har vi heldigvis sikret dig, at du ikke går glip af vinder-baben. Glæd jer!

Hvis man ønsker at se mere om selve showet og folkene bag, kan man læse meget mere på deres hjemmeside:
http://supercrossherning.dk/


I mellemtiden må I 'nøjes' med at kigge nærmere på pigerne på facebook i midten af februar og udvælge jeres favorit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE