Magasinet M!

MMM.dk favoritter

Har du penge, kan du få. Har du ingen... må du nøjes med at læse om dem på mmm.dk.

MMM.dk favoritter
Vi har haft noget ret sjovt "legetøj" mellem hænder her på det seneste. Læs bl.a. testen af markedets bedste plasma og LCD-skærm, dertil hørende anlæg, den ultimative 3D-film og verdens sejeste dykkerur.
MMM.dk favoritter
Panasonic VT30 - som at være i biffen

 

Langt de fleste af de skærme, der bliver produceret i dag er LCD. Og det er på trods af, at plasma er overlegen, billedmæssigt, på hjemmebiograffronten. Panasonic overtog i 2010 Pioneers repekterede know-how indenfor tv-teknologi, da den japanske producent besluttede sig for at droppe produktionen af deres prisbelønnede Kuro-tv. Og rent faktisk har der ikke været et tv, der overgår sidste generation af Pioneer Kuros sortniveau. Heller ikke Panasonics VT30. Men det er fandeme tæt på.

 

Markedets bedste hjemmebio-skærm

For Panasonic er nok det bedste hjemmebiograf-tv, du kan få i dag. VT30's design er blevet forbedret markant i forhold til 2010-modellen og nu vender stikkene faktisk til siden, så du kan klistre det elegante tv helt op af væggen. Billedet er ikke 'skarpt', som vi kender det fra LCD, men derimod meget mere roligt og "biografagtigt". Farverne er naturtro og Panasonics VT30 har et helt sublimt og roligt 3D-billede uden stort set noget cross-talk (dobbeltbilleder). Et tv, der hører hjemme i dit stuealter, hvis du er filmentusiast.

 

Set til: 16.995 kr. i Hi-Fi Klubben

 

ANNONCE
MMM.dk favoritter
Samsung 8005 - Smuk og smart Samsung

 

Samsung kan altså noget med deres tv-design. Indrømmet, undetegnede var ikke overbevist, da den nye Samsung 8005-model blev præsenteret første gang i januar-måned. Tv'et var som de forgående modeller dejligt tyndt, hvilket gør sig gældende for de fleste edge-LED-skærme, men den nærmest ikke-eksisterende ramme, faldt ikke i god jord hos undertegnede. Mest af frygt for, at den ville virke forstyrrende, når man så film. Men sådan forholder det sig heldigvis slet ikke. Tværimod får du en endnu vildere oplevelse med den tynde ramme, da det virker som om, billedet svæver i luften.

 

Smukt 3D-billede

Desuden er 3D-delen blevet markant forbedret i forhold til sidste år. For netop sidste års Samsung-skærme fik klø for deres mildest talt elendige 3D-del. Det må man i den grad sige, at Samsung er kommet efter. Faktisk i en sådan grad, at vi har svært ved at se forskel på 3D-kvaliteten på Samsungs model og Panasonics skamroste 3D-skærm. Derudover leverer Samsung vildt smukke HD-billeder (2D), der skal opleves. Men til den pris, forventer vi heller ikke mindre end det bedste af det bedste.

 

Set til: 22.485 hos Komplett.dk

ANNONCE
MMM.dk favoritter
Avatar 3D - Sådan skal Pandora opleves

 

Vi kan ligeså godt starte med at få den dårlige nyhed ud af verden med det samme: Avatar 3D kan kun fås, hvis du samtidig køber et Panasonic produkt. Eller hvis du vil betale overpris på Ebay eller Amazon. Når det er sagt, så er Avatar 3D ren visuel forkælelse og et must, hvis du ejer et 3D-tv. De fleste husker vel, at 3D-bølgen væltede over os, efter Avatar havde gået sin sejrsgang i biograferne verden over. James Cameron har udviklet 3D-kameraerne specielt til filmen og modsat mange af tidens film, som blot er konverteret til 3D efter endt optagelse, er 3D-effekten i Avatar helt sublim med sine knivskarpe billeder og uovertrufne dybde. Og det er netop 3D-dybden, der skaber indlevelsen og sørger for, at man sidder klistret til skærmen uden at kigge på klokken eller tænke over, hvad man skal spise til morgenmad. Billederne fra den fantastiske, fiktive planet Pandora, stårihvertfald printet på nethinden lang tid efter rulleteksterne har rullet over skærmen.

 

Pris: -

ANNONCE
MMM.dk favoritter
Panasonic SC-BTT362 - Hjemmebiografen til filmelskeren

 

Hvor vigtig kan lyden være, når man ser en film? Det er vel billedet, der er det vigtigste, ikke? Forkert! Lyden er alfa og omega, når du ser film. Især i dag, hvor fladskærmene bliver stadigt tyndere, hvilket går ud over højtalerne i tv'et. Så er det jo dejligt, at Panasonic kommer dig til undsætning. Med deres Home Cinema system får du en 3d-Blu-ray-afspiller med integreret iPhone/iPod-dock, 2.1-kanal højtalerkonfiguration med kraftfulde fronthøjtalere plus en subwoofer til dynamisk filmlyd med virtuelle 7.1 surround-effekter. Og på trods af den klejne størrelse er der mere end fuld tryk på, når du ser film. Faktisk så meget, at du bør advare din underbo, når du giver anlægget max gas, så de ikke tror, der er tale om et mindre jordskælv.

Set til: 3.995 hos Komplett.dk

ANNONCE
MMM.dk favoritter
Panerai Pam 243 - Total yndlings bling bling

 

Som mand bør du ikke gå med smykker. Med mindre du er til fyre. Eller bærer rocker-vest. I så fald må du gå i kvindeundertøj, uden at høre for det. I hvertfald ikke herfra. Vi har sagt det tidligere og gentager gerne os selv, hvis du skulle have glemt det: Ure er det eneste 'smykke' du bør gå med. Og jo mere maskulint, des federe. Lige pt. er det nærmest umuligt at finde noget mere maskulint end italienske Panerais ikoniske ure. Se bare på filmbøfferne Schwarzenegger, Sly og Dwayne 'The Rock' Johnson. De har alle kastet deres kærlighed over Panerai.

 

Imponerende historie

Den italienske urproducent producerede dykkerure til de egyptiske kampdykkere under 2. Verdenskrig, men fik en genopstandelse af de helt store, da Sylvester Stallone under optagelserne til Daylight i 1996 fik øjnene op for det italienske urmærke og gav alle fra filmsettet et indgraveret ur i gave. Siden da er Panerai popularitet nærmest eksploderet. Og når man tjekker design og ser tilbage på deres historie, forstår man godt hvorfor.

 

Pris: 49.995 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce