Magasinet M!

Nadia Line fra Paradise Hotel

Nadia Line smider kortene på bordet. Baggrunden for deltagelse i Paradise Hotel, sandheden bag "likvideringen" af Carlos, hvad de 10.000,- blev brugt på, et blik på fremtiden og et lille indblik i hvem Nadia Line virkelig er.

Det var ærlig talt med en vis skepsis, at jeg atter kastede mig ud i en babeartikel, for denne gang var der tale om en af pigerne fra Paradise Hotel. Pigerne vi alle elsker at hade og som vi alligevel ikke kan undvære, for hvem husker ikke de legendariske citater om blandt andet en russisk roulette?

Jeg fik en sagsmappe kastet i skødet, hvorpå der stod "Nadia Line - Paradise Hotel". Kiggede den igennem og blev spurgt om jeg var frisk. Naturligvis. Hun var jo ganske godt skåret, så hvorfor ikke? Det kunne jo være hun kunne bekræfte alle mine fordomme om pigerne fra Paradise Hotel. Jeg blev klogere...
ANNONCE
Nadia Line fra Paradise Hotel
Mange ser Paradise Hotel, som et samligssted for selvoptagede mediehungrende personer. Hvad fik dig til, at melde dig til Paradise Hotel?

 

Jeg vil starte med at sige, jeg også altid selv har haft et lidt skævt syn på Paradise Hotel. Det er jo et hotel, hvor medieliderlige personer samles til intriger druk og hor, og så er det den nemmeste måde at blive "kendt" på. Nogen går hele linen ud og andre stopper på midten.

Jeg er som person meget nysgerrig og eventyrlysten, og meget bevidst om hvordan jeg fremstår. Jeg meldte mig i bund og grund til Paradise Hotel, fordi jeg sad fast i mit arbejde ved Dennis Knudsen (kendt frisør, make-up artist og cremegut, red.).

 

Jeg var løbet tør for energi og trængte til et nyt boost. PARADISE HOTEL!!!! 

 

Det at rive sig løs fra hverdagen, komme væk - rejse til Mexico og leve i en lukket verden overvåget af kameraer 24 timer i døgnet - møde mennesker du aldrig ville falde i snak med hjemme, blive udfordret og trukket helt derud, hvor man ikke føler man kan bunde. Alt det gjorde, at jeg meldte mig til programmet. Jeg kunne jo selv bestemme hvordan jeg ville opføre mig.

 

Jeg var selvfølgelig også bevidst om at jeg ville blive folkeeje, i og med alle sidder klistret til skærmen hver dag fra 22.00 - 23.00, men jeg havde ikke overvejet i hvilket omfang.

 

Jeg har altid haft ambitioner inde for musik, medieverdenen, og skuespil, og har bl.a. deltaget i Idols i 2003.. Det er der jeg vil være og Paradise Hotel kunne måske også gi' mig et skub i den rigtige retning..

 

Jeg skal da være ærlig at sige, jeg nyder det da fuldt ud nu. Alle de mennesker jeg møder på gaden, der vil ha' billeder og autografer, fordi jeg har været med i Paradise Hotel, som synes jeg er sej og ser op til mig som et forbillede - det er da kæmpe stort, og jeg sætter for alt i verden pris på det hver dag.

 

Men jeg håber da på jeg kan bygge videre på min "status"/karriere, så jeg ikke kun er NadiaLine von Bach fra Paradise Hotel, som smed Carlos ud for 10.000 kr.

Hvad med risikoen, for at blive den nye Susan K, var det med i dine overvejelser?

 

Jeg har hele tiden været bevist om, hvilken pige jeg ville være på Paradise Hotel og jeg synes jeg klarede min egen opgave strålende, men jeg havde også en bagtanke, for jeg ved hvordan folk taler om de personer, der knalder for åben skærm og ter sig åndsvagt.

De får mere tv tid, men hvad bliver de kendt og omtalt for? Alle de dumme ting. Sådan ville jeg ikke være derinde og slet ikke når jeg gerne vil lave musik og tv.

 

Jeg håber på jeg kan blive vært for et sindsygt fedt program, og at jeg får sat gang i min musik karierre. Min kæreste Maryannn Cotton, som er søn af Hal Patino (Bassist i King Diamond) er en sindsyg dygtig musiker. Alt hva han rører ved bliver godt og jeg kan røbe så meget, at vi skal til at lege med nogle små musik hemmeligheder - men jeg kan ikke snakke så meget om det endnu (bare det ikke bliver en ny omgang "Amalie Synger",som vi så det på TV2, red.)!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce