Magasinet M!

Naturlige bryster vinder kapløbet mod silikonebryster

En ny undersøgelse viser, at ægte bryster vinder flest mandehjerter!

Brystimplantater har været et evigt diskussionsemne lige siden den modige mor til seks børn smed sig på operationsbordet i 1962 og fik ændret sine bryster fra en B-skål til en C-skål. Denne kvinde ved navn Jean Lindsey skrev historie sammen med sine læger, da dette var den første operation nogensinde, som gik ud på at ændre størrelsen og formen på en kvindes bryster.

I dag anses det for at være en af de mest populære former for kosmetiske operationer – hvad enten det er på grund af f.eks. manglende selvtillid eller et forsøg på at genskabe kvindekroppen efter et brystkræftforløb, så fik 1.5 millioner kvinder opereret sine bryster større eller mindre i 2010. 

Det udæsker selvfølgelig et uundgåeligt dilemma:

Naturlige bryster vs. silikonebryster

Datingsiden Sugardaters.dk har foretaget en undersøgelse af problematikken og fik følgende svar: Hele 85 % af deres brugere, foretrækker naturlige bryster.

Kvinder og mænd er ikke helt enige

Der er forskel på holdninger blandt kvinder og mænd, men der gemmer sig en artig overraskelse i tallene. Selvom mænd ofte mener, at fyldige bryster er vejen frem, så er det 87 %, der vælger det naturlige alternativ. Hos kvinder er holdningen generelt den samme.

De naturlige bryster er mere interessante end silikonen, men ikke desto mindre er der 22 % af kvinderne, der foretrækker silikonebryster. Dette skal sammenlignes med de ca. 13 % af mændene, der har samme præference.

Se tallene herunder:

Connerys egen undersøgelse

Vi på Redaktionen blev ikke overrasket over disse tal, da vi sidste år foretog en lignende undersøgelse og fik følgende resultat: 

Connerys egen undersøgelse

Vi på Redaktionen blev ikke overrasket over disse tal, da vi sidste år foretog en lignende undersøgelse og fik følgende resultat: 

3 ud af 5 af Connerys læsere foretrækker naturlige bryster. 

En god tredjedel, har det egentligt fin uanset om det er silikone eller naturlige - og faktisk, vælger kun 6 procent af jer, silikone-bryster, frem for den naturlige af slagsen

ANNONCE
Resulatet af undersøgelsen

Adspurgte mænd: 544
Foretrækker silikone: 70
Foretrækker naturlige: 474

Adspurgte kvinder: 248
Foretrækker silikone: 55
Foretrækker naturlige: 193

Naturlige bryster eller silikone?

.

Naturlige bryster er generelt set den store vinder, men det er selvfølgelig en smagssag for den enkelte – hvad er din holdning? Smid din mening i kommentarfeltet

Hvis du har brug for at se dem i levende live, så tjek videoen, hvor silikonebryster og ægte bryster dyster om, hvem der hopper bedst:

The Bouncing Challenge

Og ellers kan du lytte til denne blondine, som snakker øret af om fordelene ved ægte bryster vs. silikonebryster:

ANNONCE

Hvis du har nogle tilføjelser og betragtninger, er du velkommen til at deltage i debat-tråden herunder, husk at holde en sober tone. :)

Del

Seneste nyt