Magasinet M!

Netflix måske klar med kæmpe-ændring der gør dig ellevild

Nu kommer Netflix måske snart med en nyhed, der gør tjenesten til din allerbedste ven for livet. Læs med, og se hvad de giver dig mulighed for.

Lige så let det er at elske Netflix for at lade os streame alverdens fede film og serier, ja, lige så let er det at hade dem for, at vi ikke kan se herlighederne uden at være på nettet. Hvor ofte har vi ikke lige været udsat for, at vi gerne ville se noget Suits, mens vi sad i flyveren på vej til de kolde lande? Sådan cirka rigtig tit.

Det har bare aldrig været muligt, fordi Netflix ikke har lavet et offline-mode, man kan se filmene og serierne i.

Men det kan der meget vel snart blive lavet om på. For ifølge Tech Insider har Netflix' administrerende direktør, Reed Hastings, hintet, at der snart kommer et offline-mode til tjenesten, så du kan 'downloade' dine film og serier hjemmefra og se dem offline på farten, hvor du ikke har netforbindelse.

"Vi bør være åbne over for det (offline-mode, red.)? i takt med, at vi udvider Netflix verden over, hvor vi ser, at alle ikke har lige god adgang til stabilt internet," siger Hastings ifølge Tech Insider.

ANNONCE
iStock - Netflix måske klar med kæmpe-ændring der gør dig ellevild iStock

Før et muligt offline-mode muliggøres for Netflix' millioner af brugere verden over skal Netflix-bossen dog lige blive enig med de mange filmselskaber, som tjenesten køber rettigheder af.

Så man skal ikke glæde sig for hurtigt?

En af Netflix' store streaming-rivaler Amazon disker allerede op med det smarte offline-mode. Ved køb af Amazon Instant Video er det muligt at downloade sine filme og serier til smartphonen, tabletten eller computeren, så du kan se dem uden netadgang.

Så er det med at få fingere ud af kablet, Netflix.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce