Magasinet M!

Netop annonceret: Samsung er klar med to nye Note-smartphones

Power, produktivitet og ..play?

Samsung har netop været på scenen, for at annoncere den nye Samsung Galaxy Note 10. Men faktisk blev den nye Note-smartphone til en ny serie, for nu er der nemlig to modeller: Galaxy Note10 og Galaxy Note 10+

Det er mere end størrelsen der adskiller de to smartphones. Note10 på 6.3" er mærkbart mindre end den større Note10+ med en skærm på 6.8", og selvom 6.8" lyder voldsomt, er den nye plusmodel faktisk sammenlignelig i størrelsen med sidste års 6.4" Note9, så tak til et alt-omsluttende Infinity-O display for det! 

Note10 kommer med et batteri på 3.500 mAh og understøtter hurtigopladning op til 25 Watt, mens Note10+ hamrer både iPhone, OnePlus og Huawei af banen, med en kapacitet på 4.300 mAh og understøttelse af hurtigopladning helt op til 45 Watt!

Derudover har Note10+ også fået en ekstra kameratilføjelse, i form af en linse der alene giver mulighed for Time-of-Flight, der til præsentationen blandt andet blev demonstreret med realtime augmented reality og 3D. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Vermeulen - Netop annonceret: Samsung er klar med to nye Note-smartphones Foto: Mikkel Vermeulen

De nye modeller kommer til landet i to farver; den konventionelle sorte farve, der i denne model hedder Aura Black og en trippy farveskiftende sag der hedder Aura Glow, og som er er umulig at fange på et kamera. 

Samsung gør mere ud af mobilgaming på de nye Note10-smartphones, end tidligere. Med integreret vandkøling, 12 GB RAM og et opdateret Samsung Exynos-chipset, er der ret meget at komme efter, rent performanceorienteret, for ikke at nævne de nye gamestreaming funktioner, som vi ser frem til at kigge nærmere på. 

Man kan ikke sige Galaxy Note, uden at komme omkring den obligatoriske pen. Og den nye version af S-pennen er også blevet opdateret. Takket være bluetooth forbindelse, er rækkevidden drastisk forbedret, og det øger mulighederne for at benytte den som remote til enten præsentationer eller som aftrykker til kameraet. Det er også muligt at udføre andre funktioner på Note10 med pennen, takket være nye airgestures, der benytter pennens nyindbyggede bevægelsessensorer - forestil dig en lille tryllestav?

Vi kommer til at kigge det nye flagskib fra Samsung nærmere efter, inden de rammer butikkerne den 23. august 2019. Indtil da, kan du grave dig dybere ned i de annoncerede specifikationer, funktioner og officielle priser, ovre på Connery.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt