Magasinet M!

Noble M15 - billig bastard

Englænderne er altid røv-stolte, når en engelsk-produceret bil er af en sådan kaliber, at den kan konkurrere med de store italienske mærker. Det er de også af den nye Noble M15 - en gennemtænkt supercar, der koster £50.000 pund under en tilsvarende italiener.

Noble M15 - billig bastard

Af: Morten Greve

Den nye Noble M15 er en twin-turbo 3.0-liters V6?er med over 425 hestekræfter. Den klarer 0-100 i lidt over 3,5 sek. Det er sgu en acceleration, der vil noget! Til gengæld er tophastigheden på M15 knap så høj som Lambo?erne eller Ferrarierne ? nemlig lige under 300 km/t. Stadig pænt over hvad du kan presse din skrotbunke op over.

Men som Lee Noble, grundlæggeren af det engelske firma, siger til TopGear ? vi vil hellere koncentrere os om accelerationen end at nå op over de 320 km/t ? det er alligevel så let at nå.

Ja, okay.

Firmaet har også arbejdet meget med designet på bilen, og man må sige, at de har opnået en glimrende balance i udseendet ? masser af skarpe linier i et kompakt design, der råber macho uden at være plat.

Og i modsætning til mange af den slags supercars, så er der faktisk tænkt på at bilen skal kunne bruges til hverdag og derfor har den både CD-afspiller og air conditioning ? derudover koster den kun £75.000 pund (ca. 850.000 dkr) i England, hvilket er væsentligt lavere end en tilsvarende italiener.

Dejlig øse og til en lav pris. Sejt!

Se billeder af Noble M15 her

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt