Magasinet M!

Nordjyske Qookware har fødselsdag og byder på gavmild rabat over hele linjen

Skal du gøre et godt fødselsdagskup?

Den nordjyske virksomhed Qookware tog i starten af 2024 et skridt op i danskernes bevidsthed, da de deltog i Løvens Hule og landede en investering fra den nye løve.

Men hvad man ikke ser på tv, er det store seje træk af hårdt arbejde, der ligger forud for at skabe en virksomhed, der trækker interesse fra investorer.

Grundlæggerne Mathias og Mike tog det første spadestik til den spæde virksomhed, der i dag er kendt som Qookware tilbage i 2019 - dengang var det med en vision om at bringe de bedste knive i hænderne på danskerne til en fraktion af prisen i butikkerne.

Mike og Mathias fortæller om opstarten:

“Vi gik begge to rundt med en lille amatørkok gemt i maven og elsker at lave mad til os selv og bekendte. Det eneste som kunne irritere os, var de middelmådige redskaber, som vi begge to havde derhjemme, og vi fik derfor ideen til at gå på jagt efter noget bedre grej.”

Og hvor mange måske ville fristes til at springe over, hvor gærdet er lavest, valgte de at stole på deres mavefornemmelse og kun sælge knive, de med garanti selv kunne stå inde for:

“Den nemme løsning havde været at starte med at sælge andres knivmærker. Dette valgte vi dog ikke, og vi ville i stedet stole 100% på vores egne evner til at udvikle vores egne produkter.”

Det gik godt for virksomheden, og man begyndte at få idéen om at skabe et komplet univers af køkkenudstyr til den kræsne hjemmekok, derfor skiftede virksomheden navn fra Q-Knives til Qookware, og sortimentet er siden da blevet udvidet betydeligt. Fødselsdage er altid en fornøjelse - og når det er virksomheder, der agerer fødselarer, så kan man godt sætte næsen op efter sjov og ballade på indkøbsfronten.

Sådan er det i hvert fald også gældende for Qookware, som i starten af marts sætter et brag af en fødselsdagsfest i gang med deres 5. år på markedet som en af landets førende leverandør af skarpe køkkenprodukter til skarpe priser.

Hvis du står og mangler en opgradering til køkkenet - hvad enten vi snakker markedets nyeste airfryer eller måske er tiden inde til at få skiftet dine SU-knive ud med noget ordentligt grej - så kan du få opskaleret dit køkkengame, mens Qookware er i fejringshumør.

På bedste simple, nordjyske manér er der bred fødselsdagkage over hele linjen til nye og trofaste kunder.

15 til 25 procent rabat over hele linjen

Gratis fragt på ALLE ordrer på over 499 kroner

Tuner du ind på Qookwares hjemmeside fra d. 1. marts til og med d. 10. marts vil du kunne få mellem 15 til 25 procent rabat over hele linjen på deres store udvalg af remedier til køkkenet.

Derudover vil man i perioden få gratis fragt på ALLE ordrer på over 499 kroner - og når man først har kigget rundt i voksen-slikbutikken, så bliver det ikke særlig svært at ramme beløbsgrænsen!

Her er 3 fede køb, du kan overveje til fødselsdagsugen:

ANNONCE
Fødselsdagskup hos Qookwarre

Komplet knivopgradering

Står du selv i samme situation som Mike og Mathias gjorde, hvor du står med lækre råvarer, men en række knive, der ikke lever op til formålet? Så kan du få et komplet knivsæt af skarp kvalitet - og her går du aldrig galt i byen med deres bedstsælgende Rose-serie!

Med på Airfryer-bølgen?

Du kan ikke undgå den for evigt - airfryeren skal nok finde vej ind i dit køkken! Hvorfor ikke nappe denne fede retro-inspirerede og multi-funktionelle airfryer fra Qookware med stor tilberedningskurv?

Et slaraffenland af tilbehør  

Madpincetter, skærebrætter, pastabestik eller strygestål - Qookware har alle remedierne, som skal kunne tåle den daglige trommerum i køkkenet. Her er der ikke gået på kompromis med design eller kvalitet bare fordi det er tilbehør. 

Tjek hele deres sortiment ud lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce