Magasinet M!

Nu kan du drikke dig i hegnet sammen med Natholdet med din egen Natholdet-julekalender

Bare rolig, du må gerne fordele udover flere dage.

Har du også følt dig decideret underholdt over Natholdets julekalender, hvor Søren Rasted, Carsten Berthelsen og Anders Breinholt drikker sig i hegnet ved at prøvesmage en øl pr. dag op til jul (hvor hemmeligheden selvfølgelig er, at det hele er optaget på én dag).

Og nu?

Nu kan du være med i puljen og drikke med!

Du kan nemlig købe Natholdets Julekalender, som i består udelukkende af dansk producerede øl

Natholdet er gået sammen med Craft Makers Collective og 23 bryggerier for at sende årets øljulekalender helt ud i de danske julestuer - og samtidig støtte en kriseramt bryggerbranche. 

Efter to sæsoner, hvor danskerne har efterspurgt at kunne smage med, bliver det i år muligt at købe en kasse med alle øllene fra Natholdets Julekalender, så man kan smage med, når ølekspert Carsten Berthelsen kyndigt guider Anders Breinholt og Søren Rasted igennem årets julekalender for voksne. 

Craft Makers Collective har hen over foråret og efteråret samarbejdet med en række mikrobryggerier om tre online ølsmagninger, og interessen fra danskerne i at smage med hjemmefra har været stor med over 15.000 deltagere. Ambitionen er, at 400.000 danske specialøl skal ud i julestuerne i forbindelse med Natholdets Julekalender. 

"Det er en del af vores strategi om at udvide udbuddet af gode danske øl, og derfor er vi særligt glade for, at vi med Natholdets platform nu forhåbentlig kan få endnu mere øl fra danske bryggerier ud til flere danskere - hvilket især lover godt for branchen i disse krisetider," siger Head of Business Development fra Craft Makers Collective Anders Mundelin. 

Så er der dømt julehygge!

ANNONCE
Fakta om Natholdets Julekalender

Pris: 999 kroner

Hvor kan den købes: Craft Makers Collective

Indhold: 

24 øl fra danske bryggerier

4 danske snaps

Natholdets egen specialøl

Natholdets ølglas 

Del

Seneste nyt