Magasinet M!

Nu kan du få en app, der viser, hvem der slettede dig fra Facebook

Installér app'en "Who Deleted Me", og find fremover ud af, hvem der er dine sande venner. Og den virker rent faktisk!

Du har helt sikkert prøvet det. Din Facebook-konto har pludselig kun 917 venner i stedet for de 918, du havde dagen forinden. Hvem slettede dig? Det finder du nok ikke ud af, medmindre du holder styr på alle dine Facebook-venner i et særskilt kartotek. Men fremover behøver du ikke at bekymre dig om det længere. For det klarer den nye app Who Deleted Me for dig.

Det skriver The Mirror.

Who Deleted Me gemmer din nuværende venneliste , og kan fra dagen, du installerer den, holde styr på, hvem der har "unfriendet" dig, siden du loggede på app'en sidst. Den kan også vise dig, om personerne blot har deaktiveret deres konti, samt hvem du selv har slettet (selvom du nok godt selv ved det)

ANNONCE
Nu kan du få en app, der viser, hvem der slettede dig fra Facebook

Vi har tidligere hørt om små apps og programmer, som havde samme funktion. Men de har aldrig virket i praksis. Vi testede "Who Deleted Me" og kan konstatere, at den rent faktisk virker!

Desværre kan "Who Deleted Me" ikke gå tilbage i tiden, så du kan ikke finde ud af, hvem der fik nok af dine lamme statusopdateringer tilbage i oktober.

Selvom det sidste selvfølgelig er surt, er det en længe ventet app, som pludselig gør det at logge på Facebook meget sjovere.

App'en fås i Danmark til Firefox og Chrome.

ANNONCE
Del

Seneste nyt