Magasinet M!

Nu kan du få et armbånd som fortæller dig, hvis du har spist for meget fastfood - med strøm

Har du også svært ved at styre, hvor mange kebab-ruller du skal spise om søndagen?

Har du længe tænkt over, at du gerne vil tabe dig et par kilo, men er det for svært at komme i fitnesscentret og spise sundt? Så er der godt nyt til dig.

Du kan nu købe et strøm-armbånd, som nok skal nok minde dig om, hvis du sidder for meget foran computeren eller hvis du spiser for meget fastfood.

Pavlok armbåndet kan købes på Amazon, og er til dig som mangler et spark bagi.

ANNONCE
Pavlok armbåndet - Nu kan du få et armbånd som fortæller dig, hvis du har spist for meget fastfood - med strøm Pavlok armbåndet

Armbåndet minder dig om, med 350-volt elektrisk stød, når du har spist for meget fastfood, brugt for meget tid på sofaen eller, hvis du har været for inaktiv. En sød lille reminder om, når du skal lette røven og bytte burgeren ud med en salat. 

En anden lille feature er, at konen, kæresten eller vennerne kan downloade en app som er forbundet til armbåndet. Hvis de ser dig spise et ekstra stykke kage, eller hvis de synes, du har brugt lidt for lang tid på sofaen, så kan de lige give dig et stød. En lille, sød reminder - husk det. 

Opfinderen har fortalt til ABC News, at stødet fra armbåndet føles lidt ligesom, hvis man tager i et håndtag lige efter, at man har gnubbet sine sokker på et tæppe. Et helt almindeligt stød, som vi allesammen nok kender til. Han tilføjer også: "Det er en god idé at bruge "smerte" til at ændre på dårlige vaner". 

Armbåndet koster $199 (1320 kr.), og kan støde op til 150 gange per opladning. Så alt efter, hvor meget du træder ved siden af, så kan det altså holde ret længe på en enkelt opladning.

Køb det her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt