Magasinet M!

Nu kan du få et iPhone-cover i 18 karat guld med en personlig QR-kode: Så du let kan flashe dit coronapas?

Caviar er tilbage med nye flashy covers - og for 260.000 kroner, er det måske værd at tænke over om man bruger en QR-kode der udløber efter 72 timer...

Du har da altid manglet et iPhone-cover af guld, har du ikke? Når man tænker på, hvor meget man har punget ud for sin elskede mobil og hvor mange timer man faktisk har den på sig, fortjener den da en super eksklusiv beskyttelse, ikke? 

Firmaet Caviar er leveringsdygtige i ultraeksklusive iphone-covers, der koster langt mere end hvad du nogensinde ville betale for en smartphone. Seneste udgave til iPhone 13 kommer med en smart innovation: Du kan få printet en personlig QR-kode på coveret, så du slipper for at swiper telefonen op, for at finde den app, hvor informationen du skal bruge. Genialt, når  man en sjælden gang får tjekket sit coronapas. 

Hvis man er ultra-dekadent, kan man jo vælge at få indprintet en QR-kode direkte fra sundhedsappen (Den man bruger i udlandet er gyldig i 72 timer) - mens, hvis man vil holde den lidt mere funktionelle og praktiske retning, kan vælge en QR-kode, som man selv kan skifte domænet på... Op til en selv. 

ANNONCE
Caviar - Digital Signature

Caviars nye 'Digital Signature' Cover kommer i tre varianter:

  • Black Card i PVD-coated titanium starter i 40.800 kroner
  • QR Matrix kommer med samme titanium-cover, belagt med et matrix-inspireret mønster i guld, her starter prisen ved 41.800
  • Golden Card er den helt eksklusive variant udført i 18 karat guld - her starter prisen i 230.000 kroner for et cover til iPhone 13 Pro - mens en variant til iPhone 13 Pro Max starter ved 260.000 kroner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce