Magasinet M!

Ny forskning afslører: Så stor er den perfekte penis

I en ganske videnskabelig undersøgelse har 75 kvinder fundet størrelsen på den perfekte penis til forholdet - og til one-night-stands.Det er én af de ting, man absolut ikke kan gøre noget ved, hvis man da ikke har mod på at risikere liv og ikke mindst lem ved at få lavet en af den slags operationer, som meget sjældent går godt. Penisstørrelsen! Men derfor er det alligevel meget sjovt at høre, præcis hvor stor den perfekte størrelse er ifølge kvinder. Og det har en ny amerikansk undersøgelse netop afsløret. 

 

75 kvindelige eksperter

I forsøget foretaget af forskere fra University of California Los Angeles (UCLA) og University of New Mexico skulle 75 kvinder studere 100 forskellige erigerede lemmer, og derefter fortælle hvilken størrelse de foretrak. Men for fuldstændig at udelukke ydre faktorer som farven på penis, formen og hvorrynket kalorius var, fik de derefter 3D-printet favoritterne.

Fik du læst: Mexicansk mand har en penis på 48 centimeter

ANNONCE
istockphoto.com - Ny forskning afslører: Så stor er den perfekte penis istockphoto.com

Så stor skal den være!

3D-printet var i en neutral blå farve og af plastic, så de allesammen lignede hinanden af udseende, og det altså kun var størrelsen, kvinderne kunne forholde sig til. De 75 kvinder fik herefter besked på at finde deres favoritstørrelse til henholdsvis parforholdet og et one-night-stand. Og der var faktisk ikke den store forskel.

Den perfekte størrelse i et langvarigt forhold var 15,24 centimeter i længden og 10,16 centimeter i omkreds, mens pigerne foretrak den en anelse større, når der bare skulle knaldes igennem en enkelt nat. Så ville de nemlig gerne have 16,25 centimeter stådreng med en omkreds på 12,7 centimeter. Så er der vist ikke andet at sige end: Frem med målebåndet, drenge!

Fik du læst: Mand sprøjtede Viagra ind i sin penis 

ANNONCE
istockphoto.com - Ny forskning afslører: Så stor er den perfekte penis istockphoto.com
Del

Seneste nyt