Magasinet M!

Officielt: Her er de nye iPhones.

Her er de nye iPhones - og de danske priser på dem.

Der har været godt og grundigt gang i rygtebørsen op til Apples Keynote September 2018. 

En del af rygterne var der hold i, og andre knapt så meget. Men nu har vi altså alle nyhederne fra Apples egen udmelding, så lad os dykke nærmere ned i, hvad der kommer på markedet af nye iPhones og Apple Gadgets.  

Med vanlig charme gik Tim Cook på scenen i Steve Jobs Theater, for at give en velskrevet monolog, inden introduktionen af de nye Apple produkter. Denne tale bragte på banen, at Apple nærmer sig salget af iOS device nummer 2.000.000.000.

Herefter gik introduktionen til hele fire nye produkter. Det blev blandt andet til Apple Watch Series 4 (Læs mere her), og tre nye iPhones, som vi dykker ned i nu.

ANNONCE
Nye iPhones

iPhone Xs serien

Rygterne talte sandt. Apple er klar med S-versioner af iPhone X. 

iPhone Xs er blevet udstyret med en 5.8" OLED skærm, mens iPhone Xs Max er udstyret med en 6.5" stor OLED skærm. 

Men bare fordi skærmene er store, betyder det ikke at telefonerne er. For sammenligningens skyld viste Apple de nye telefoner ved siden af en iPhone 6S Plus, der tydeliggør at selvom iPhone Xs har større skærm er det en mindre telefon - og at iPhone Xs Max med endnu større skærm, holder en formfaktor (længde og brede), der er sammenlignelig med den ældre telefon. 

ANNONCE
Størrelses sammenligning - Officielt: Her er de nye iPhones. Størrelses sammenligning

De nye telefoner bliver udstyret med næste generation af Apples chipset; A12. Ifølge Apple et betydeligt skridt op, der i særdeleshed tilgodeser Neural Engine (AI Chippen), der er meget hurtigere end modellen i A11. 

Chipsettet byder på en 6-kernet CPU, en 4-kernet GPU og altså en Neural Chip. Takket være den forbedrede neural engine, kan iPhone Xs serien eksekvere apps op til 30% hurtigere end iPhone X. 

En super god case for det nye chipset, blev fremvist af Bethesda Games, der udgiver et helt nyt mobilspil i Elder Scrolls-serien - Elder Scrolls: Blades. Spillet giver et indblik i, hvor langt Bethesda er kommet siden Skyrim, og det er ret imponerende hvad de nye iPhones kan presse grafikken til.

Apple rullede som sædvanlig en række forskellige udviklingspartnere med i præsentationen, og det var især interessant at se nærmere på hvor langt Apple har fået skubbet deres AR-teknologi, der stadig ser clunky ud - men slet ikke nær så meget som sidste års præsentation.

ANNONCE
Lækre displays på Xs serien - Officielt: Her er de nye iPhones. Lækre displays på Xs serien

De nye iPhones benytter samme kameraer på tværs af Xs modellerne. 

Funktioner som avanceret dybdesegmentering ved hjælp af Neural Engine, Smart HDR, der skaber billeder med stor dynamisk rækkevidde og fantastiske billededetaljer, avanceret bokeh-kvalitet på billeder i Portræt-funktion og dynamisk dybdeskarphed, der kan brugertilpasses i Fotos-appen, er alle enorme forbedringer inden for de mest avancerede fototeknikker, som alle kan bruge.

Det 12-megapixels dobbelte kamerasystem indeholder dobbelt optisk billedstabilisering med 2 x optisk zoom, mens en ny sensor er dobbelt så hurtig. Smart HDR skaber billeder med større fremhævninger og skyggedetaljer. Større og dybere pixels forbedrer billedegengivelsen og ydeevnen ved ved svag belysning. 

Avanceret dybdesegmentering i Portræt-funktion giver mulighed for mere sofistikerede portrætter med en bokeh på professionelt niveau. Ny Dybdekontrol giver brugere mulighed for dynamisk at justere i dybdeskarpheden i Fotos-appen og både se preview3 i realtid og efterfølgende, så man kan skabe portrætter med en smuk baggrundssløring. Portræt-funktion med Dybdekontrol er også tilgængelig på TrueDepth-kameraet til selfies, der omfatter Memoji og hurtigere understøttelse af ansigtssporing til ARKit-apps fra tredjeparter.

ANNONCE
Xs Kamera - Officielt: Her er de nye iPhones. Xs Kamera

Med iOS 12

iPhone XS og iPhone XS Max leveres med iOS 12, verdens mest avancerede mobile styresystem. iOS 12 introducerer nye AR-oplevelser, hjælper folk med at genopdage og dele billeder og gør kommunikationen mere udtryksfuld og sjov med Animoji og Memoji. Screen Time hjælper kunder med at følge med i og kontrollere den tid de bruger på deres iOS-enhed. Siri Shortcuts gør det muligt for alle apps ar arbejde sammen med Siri og nye privatlivsfunktioner beskytter brugeren mod at blive fulgt på nettet. 

ANNONCE
iPhone Xr - Officielt: Her er de nye iPhones. iPhone Xr

One More iPhone: iPhone Xr

iPhone Xr er den nye budget-smartphone i Apples lineup. Den byder på et kant til kant-design i glas og aluminium med den mest avancerede LCD i en smartphone med en 6,1” Liquid Retina-skærm (120 Hz) og seks flotte farver. iPhone XR kommer med den kraftfulde A12 Bionic-chip med næste-generations Neural Engine, TrueDepth-kamerasystem, Face ID og et avanceret kamerasystem, der skaber dramatiske portrætter vha. et enkelt kameraobjektiv. iPhone XR kan forudbestilles fra fredag d. 19. oktober og kunne købes i butikker fra fredag d. 26. oktober.

ANNONCE
iPhone Xr (PRODUCT)RED - Officielt: Her er de nye iPhones. iPhone Xr (PRODUCT)RED

“Med iPhone XR kan vi nå ud til endnu flere mennesker med de seneste  iPhone-nyskabelser. Den er fuld af de nyeste teknologier, herunder en 6,1” Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, det nyeste TrueDepth-kamera med hurtigere Face ID-godkendelse, en ny 7-nanometer A12 Bionic-chip med anden generations Neural Engine og et 12 megapixel kamera, der kan tage avancerede fotografier med Portræt-funktionen og Portrætlys,” siger Philip Schiller, Senior Vice President, Worldwide Marketing, Apple. “Den nye iPhone XR har et superflot nyt kabinet af aluminium i luftfartsklasse og glas, som er beskyttet mod indtrængende væsker og støv iht. IP67, har lang batterilevetid (hele dagen) og fås i seks flotte farver. iPhone XR giver endnu flere mulighed for at opleve den sidste nye iPhone X-teknologi, i et smukt nyt design og til en mere overkommelig pris.”

Telefonen byder på "det mest holdbare skærmglas, der nogensinde er set på en smartphone", og er omkranset af et elegant anodiseret bånd af aluminium i luftfartsklassen (7000-serien), og designet med glas på bagsiden der muliggør trådløs opladning. 


iPhone Xr fås i seks nye farver: hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED. En proces med syv farvelag giver glasbagsiden flotte nuancerede farvetoner, og farven på aluminiumsbåndet og kamerakanten er tilpasset til at matche og give et sofistikeret udtryk. Dette nye design er stænk- og vandafvisende (IP67-klassificeret).

Kamera

iPhone XR har et 12 megapixel vidvinkelobjektiv med f/1.8-blænde og en helt ny sensor, der giver hurtigere autofokus, mens større og dybere pixel giver bedre billedkvalitet og bedre ydeevne i svag belysning på fotos og videoer. Forbedringer af ISP og Neural Engine samt forbedrede softwarealgoritmer gør det muligt at tage portrætfotos med en smuk bokeh-effekt. Smart HDR giver bedre lys- og skyggedetaljer på tværs af fotos.

Ny dybdekontrol giver brugerne mulighed for at justere dybdeskarpheden både i realtidsvisning og efter optagelsen for at skabe iøjnefaldende portrætter med en smuk bokeh-effekt. 

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

iPhone XS og iPhone XS Max vil være tilgængelige i modellerne 64 GB, 256 GB og 512 GB i space grey, sølv og i en ny guldfinish og fås fra hhv. 8.899 kroner og 9.799 kroner

iPhone Xs og iPhone Xs Max kan forudbestilles fra fredag d. 14. september, og de vil være tilgængelige fra fredag d. 21. september.

iPhone Xr

iPhone Xr vil kunne fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i farverne hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED fra 6.699 kroner.

Kunderne kan forudbestille iPhone XR fra på fredag d. 19. oktober - og den kan købes fra fredag d. 26. oktober 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt