Magasinet M!

P!NK - The Truth About Love [Anmeldelse]

Pink vil så gerne fortælle dig sandheden om kærlighed...

3 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music / RCA
Kunstner: P!NK
Titel: The Truth About Love
Releasedato: 17. september 2012
Tracks: 17
P!NK - Sony Music Entertainment - P!NK - The Truth About Love [Anmeldelse] P!NK - Sony Music Entertainment
Så har Pink sgu spyttet endnu en plade ud.
Damen med det borgerlige navn Alecia Moore, har rundet sin 33. sommer. Alligevel formår hun med et par års mellemrum at dukke op med et album, der kører lytterne stille og roligt hjem.

Hendes 5. studiealbum, 'The Truth About Love', som hun har valgt at kalde dette udspil, udkom tidligere på måneden.
Skiven består af 17 tracks, hvoraf ikke alle numrene er lige gode. Hvis nogle skal fremhæves må det være det første singleudspil 'Blow Me' og 'Here Comes The Weekend', der gæstes af ingen mindre end Mr. Marshall Mathers aka Eminem. Og det er nok det længste man skal kigge efter et nummer med drengerøvsfaktor - den kan sgu godt smides på anlægget en fredag aften, når der skal hugges et par skarpe indenbords.

På den lidt blødere side er der 'Just Give Me a Reason' - en duet med Nate Ruess - det er altså ikke lige noget for undertegnede, men det er heller ikke bundniveau.
Pladen vil lidt af det hele, men den fremstår altså ikke som en god rundvisning i P!NKs univers, men mere som en lidt slidt buffét.

Imens du smutter på din foretrukne musikplatform og tjekker Pinks nyeste udspil ud, kan du tage et lille kig på den ellers meget fotogene dame i galleriet.

Vi giver Pink nye skive, 'The Truth About Love', 3 ud af 6 ninjaer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt