Magasinet M!

Pansret mande-grej

Var det noget med en mobil, der kan holde til eksplosioner eller et par skudsikre underhylere? Her er 6 stykker grej, der kan holde til det hele.

Pansret mande-grej
RUGGEAR ISAFE INNOVATION 2.0

Hvis du er træt af, at mobilen hele tiden går i stykker, skulle du måske springe på en RugGear iSafe Innovation 2.0. Den kan du umuligt ødelægge. Android-mobilen er nemlig certificeret til brug i ATEX Zone 1/21, hvilket i bund og grund betyder, at den er testet og godkendt til at klare eksplosioner og det hårdeste arbejdsmiljø, du kan udsætte den for. Eller sygt klodsede hænder.

ANNONCE
Pansret mande-grej
DÖTTLING THE FORTRESS

Tyske Döttling har lavet sikre pengeskabe siden 1919, så de kan deres kram, og The Fortress er et stål-uhyre på 450 kg., der er udstyret med en humidor, individuelle bokse til ure og et skab med beskyttelse af en numerisk keypad, mens hele molevitten er pakket ind i italiensk kalveskind. Döttling The Fortress er altså en stilet fæstning til værdierne, og skabet kan selvfølgelig overleve en oversvømmelse eller en ildebrand.

ANNONCE
Pansret mande-grej
BLAST BOXERS

De her underhylere er både skudsikre og hårdføre nok til at klare kraftige eksplosioner i nærheden af skridtet. Ja, det kan virke som totalt overkill, men på den anden side set, så fortjener din bedste ven vel at være i sikkerhed, og hvis du for eksempel er udsendt soldat eller wannabe-gangster, giver et par Blast Boxers sammen med en skudsikker vest rimeligt god beskyttelse.

ANNONCE
Pansret mande-grej
DELL LATITUDE E6420 XFR

Det er jo fint nok med en tynd designer-laptop til at klare sagerne indenfor hjemmets sikre vægge, men hvis du vil have computeren med ud i naturen, hvor forholdene er noget barskere, har du brug for udstyr der kan holde til tæsk. Og det kan Dell Latitude E6420 XFR. Computeren bliver faktisk brugt af det amerikanske militær til cyber-krig i felten, hvor pålidelighed er konge, og magnesium-kabinettet kan holde til sammenstød med klipper eller en tur i mudder, mens skærmen er lavet til også at være synlig i skarpt sollys.

ANNONCE
Pansret mande-grej
BARSKA BIOMETRIC WALL SAFE

Efter at have set et hav af gangster-film har vi lært, at rige stoddere har et pengeskab i væggen, der ofte er gemt af vejen bag et maleri. Så er der styr på de vigtigste sager. Og du kan lire plantegningen med samme løsning med et Barska Biometric Wall Safe, der lige ryger et hak længere op på blærerøvs-skalaen ved at tilføje en fingeraftrykslæser til mikset, så du kan få adgang til værdierne ved hjælp af dit helt unikke aftryk.

ANNONCE
Pansret mande-grej
BRAVEN BRV-X

Noget af det vigtigste ved en trådløs højtaler til at rykke med på farten er, at den kan holde til nogle tæsk, og det kan Braven BRV-X. Du kan faktisk kaste rundt med kassen uden at påvirke lyden - hvis du altså har sådan nogle tendenser. Metalbeholderen er nemlig dækket af en vandtæt gummioverflade, der også beskytter mod knaldhårde stød, mens du desuden får et enormt batteri til 12 timers uafbrudt afspilning.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE