Magasinet M!

Pernille Reibech - Miss Hot 2009

Månedens Connery.dk babe - Miss Hot 2009 - 21-årige Pernille Reibech. Hun ville vælge badeferie fremfor aktivitetsferie. Netop derfor kan du opleve hende i bikini og andet godt!

Pernille Reibech - Miss Hot 2009
Hvad får du tiden til at gå med?

Lige pt. arbejder jeg som salgsassistent, da jeg ikke ved hvilken uddannelse jeg vil tage. Det er nu meget hyggeligt så det er helt okay, smiler Pernille. Udover det har jeg lige fået ny lejlighed, så det sidste stykke tid har gået med at flytte og gøre den pæn.Hvordan ser 2010 ud for dig?


2010 bliver et stille og roligt år for mig. Jeg har ikke de store planer, ud over at jeg skal til Israel med hele den pukkelryggede næste måned. 2010 står foruden det i opsparingens tegn, så jeg kan tage til Las Vegas / Californien. Det har vi planlagt længe.
ANNONCE
Pernille Reibech - Miss Hot 2009
Hvordan føltes det at vinde Miss Hot 2009?

Det var selvfølgelig super fedt at vinde, og det er da super fedt, at så mange dejlige mennesker havde lyst til at stemme på mig.

Hvad er meningen med livet for dig?

Hmm... Meningen med livet? Den var lidt sværere... Altså for mig går livet vel lidt bare ud på, at man skal have det sjovt og godt, med alt det man gør og laver. Så længe man er lykkelig.
ANNONCE
Pernille Reibech - Miss Hot 2009
4 hurtige til Pernille5 millioner nu eller 1 million hvert tredje år 7 gange i alt?


1 million hvert tredje år 7 gange tror jeg. For hvis jeg fik 5 millioner på én gang, vil jeg jo nok komme til at bruge hele lortet med det samme.

Mick Øgendahl eller Anders Matthesen?

Mick Øgendahl. Jeg tror bare han har den samme syge og lidt dårlige humor som mig selv.Thailand eller Australien?


Thailand. Begge steder ville sgu ikke være helt dumme at tage til. Der er jo varmt og masser at opleve begge steder. Jeg har altid godt kunne tænke mig at opleve en jungle.Aktivitetsferie eller badeferie?


Badeferie helt klart. Jeg synes man skal slappe af, når man er på ferie. Jeg er bestemt ikke til den slags ferier, hvor man skal stå op kl. lort om morgenen og stresse rundt hele dagen.
ANNONCE
Facts:
Se Connery babe-profil for Pernille Reibech med flere billeder.

Foto: Christian Grüner

Makeeup: Stina Villebæk

Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!

Fotos i Pernilles babe-profil er taget af: Roxman, Frank K og Jan Hansen.
Del

Seneste nyt