Magasinet M!

Pivfrække højtalere

Nu er lyd også lækker at se på....

Pivfrække højtalere
  B & O Play - A9

Det kan godt være, at den danske elektronikvirksomhed Bang & Olufsen ikke ligefrem er kendt for sine S.U.-venlige priser, men de kan altså noget med lyd. Og design. Med det nyetablerede "billig-brand", Play, lancerer de deres nyeste skud på højtaler-stammen, A9. Enten elsker man designet, eller også hader man det.

Du kan streame din musik trådløst fra dine Apple Airplay-produkter. Og med BeoSetup App fra App Store slipper du for kabler, der stikker ud og ødelægger æstetikken.

Pris: 14.999 kr.

ANNONCE
Pivfrække højtalere
  B&W 805 Diamond

Det er ikke kun danske B&O, der har styr på det med design. Den britiske højtalerproducent Bowers & Wilkins har også forstået at pakke god lyd smukt ind. Således fik højtaleren også en EISA-award for bedste high-end højtaler i 2010/2011. 

Er du fanatisk med den lyd, der kommer ud af dine højtalere, får du nærmest ikke bedre lyd, end den der kommer ud af 805 Diamond.

 

Pris. 16.400 kr. - pr. stk

Kan købes her

ANNONCE
Pivfrække højtalere
Altec Lansing - Sound Seed

Genialt koncept. Hæng dine højtalere op, som du ville hænge en lampe op. 'Fuglereden', der er designet af Richard Hunt, svæver elegant i rummet og forkæler din øregang med helt fantastisk lyd.

 

Pris: ukendt

Pivfrække højtalere
  Kid Robot - Munny Speaker

Du får ikke verdens bedste lyd med Kid Robot Munny Speakers, men du får uden tvivl verdens mest nuttede lyd. Vi anbefaler, at du sætter dem til din computer eller placerer dem ude i køkkenet, hvor lyden alligevel ikke er så vigtig.

 

Pris: 150 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Pivfrække højtalere
Moonlight Sound Globes

Er det en lampe, er det et møbel eller er det en højtaler? Det er alle tre ting på én gang. Lamperne... Øhh undskyld, vi mener naturligvis højtalerne er yderst robuste og kan sagtens tåle at blive slæbt med udenfor, hvis det er der, festen er. Og så kan du samtidigt tjekke alle de lækre damer ud, når højtaleren lyser festen op.

 

Læs mere her

ANNONCE
Pivfrække højtalere
Oskar Daniel - 'Kuben'

Shut up and take my money!

'Kuben' er designet af svenskeren Oskar Daniel, og er så vidt vi er informeret, ikke sendt i produktion. Desværre. Det ændrer dog ikke på, at vi er helt vilde med konceptet og meget gerne så, at kuben blev sat i produktion, så vi havde noget at kaste vores penge efter.

ANNONCE
Pivfrække højtalere
JBL - Control Now Speakers

Din kæreste bliver rigtig glad for disse højtalere. Prisen er overkommelig, og så passer de elegante højtalere ind i de fleste hjem. Vi kan særligt godt lide, at man kan sætte dem sammen som legoklodser, så du får et sæt højtalere, der passer lige præcist til dit hjem og behov.

 

Pris: 1599 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Pivfrække højtalere
  Scandyna Minipod MK2-højtaler

Vi kan altså et eller andet med design herhjemme. Det er Scandyna Minipod MK2 et klart bevis på. Og så gør det bestemt ikke noget, at lyden der kommer ud af de fede højtaler tilmed er ganske god. Hifi-klubben anbefaler dog, at du supplerer med en subwoofer, hvis du vil have en dybere bas.

Den lækre detalje: 5" bas/mellemtone-enheden er udstyret med en iøjnefaldende gul membran i flettet Kevlar, der også bruges i skudsikre veste og formel 1-biler

 

Pris: 2.299 kr - pr stk.

Kan købes her

ANNONCE
Pivfrække højtalere
  Sound e-Motion M100-20 BFs

Har du 860.000 kr. liggende, som du bare ikke aner, hvad du skal gøre med? Så giv dem til os. kan du derimod li' fantastisk lyd og kunst? Så smid pengene efter denne træ-højtaler fra Sound e-Motion. Og nej, vi gider ikke smide et link ind, for du køber dem ikke alligevel. (Med mindre din bedstefar er Lars 'Dyne' Larsen).

ANNONCE
Pivfrække højtalere
Woofer Speaker System

Der vil være delte meninger om denne højtaler. Og måske man vil synes, det er lidt makabert med en "halshugget" hundehøjtaler. Men vi kan altså godt li' den. Vi aner ikke, om den spiller røven ud af buskerne, men til den pris forventer vi altså, at den kan rulle rundt og hente avisen til os.

 

Pris: 8.300 kr. 

Kan købes her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce