Magasinet M!

Poker-babes!

Poker er ikke bare sjusser, kort og dirty cash, det er også overraskende mange babes. Og styr dig makker, det er ikke bare dem, du forsøger at overtale til en gang strip poker, vi taler om.

Poker-babes!

Af: Morten Greve


Der er flere kvindelige poker-celebs, der har en fortid som pin-up-modeller. En af de mest lækre poker-celebs er Shana Hiatt, tidligere Playboy-model og vært på tv-programmet World Poker Tour på amerikanske The Travel Channel, der var med til at bringe poker hjem i de amerikanske stuer igen? og hvem ville ikke have lyst til at tilbringe nogle timer sammen med hende?


Shana Hiatt blev dog i denne sæson udskiftet med den mindst lige så hotte Courtney Friel, der er tidligere nyhedsvært ? hun havde ingen erfaring med at spille poker, før hun startede som vært? men hvem har også brug for det, når bare man ser så lækker ud som Courtney?


Det er dog ikke kun værterne på tv-programmet, der trækker? faktisk har de store poker-turneringer samlet sig et par gedigne stjerner ? bl.a. Jennifer Tilly (Bound) og Shannon Elizabeth (American Pie). Shannon Elizabeth vandt for nylig 120.000 dollars ved nytårsturneringen på Caesar?s Palace i Las Vegas, mens Jennifer Tilly bl.a. har vundet Ladies No Limit Texas Hold?em 2005.

European Poker Tour kommer til København den 19.-22. Januar. Vi kan ikke love at nogle af disse dejlige damer dukker op, men mon ikke der er nok at se til alligevel?


Update: Lørdag d. 7. januar afholdes Poker Queen Finale kl. 18.30 i Lille Vega, København. Fri entre. Du kan bl.a. møde den norske vinder Veronika

lækre piger, der kan spille poker, fortjener deres eget GALLERI

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE