Magasinet M!

Qookware holder Fars Dag med køkken-opgraderinger til alle slags fædre

Mangler du en gave til den gamle?

Det kan godt være lidt af en udfordring årligt at finde ud af, hvad man skal give sin far i en farsdagsgave.

Mange fædre er simple væsner, der sætter pris på øl og strømper uden huller i - og det er der absolut intet galt i!

Problemet opstår bare, når man skal finde på gaver til dem..

Men her har vi allieret os med Qookware, som har sørget for et stærkt lineup af spændende gadgets og køkkengear til de grejglade fædre.

Op til 25 procent rabat på den perfekte farsdagsgave!

Op til Fars dag kører Qookware tilbud med op imod 25 procent rabat over hele linjen - en smart lille ting, så du både lige kan finde den perfekte gave til papa, og samtidig lige få opgraderet knivblokken eller få lidt slibegrej med hjem på samme ordre til dig selv.

Der er eksempelvis et komplet sæt støbejernsgryder og pander  til alskens kokkerier i køkkenet, eller måske en stilren madpincet til de helt rigtige bøf-flips.

Vi har fundet de tre bedste bud på gaver til Fars dag herunder - alt efter hvilken type, din far er!

ANNONCE
Qookware holder Fars Dag med køkken-opgraderinger til alle slags fædre

Farsdag: Den grejglade type

Er den gamle slem glad for at snakke i timevis om plæneklippere, smart-funktioner og hans nye sous-vide-maskine? Så går du ikke galt i byen med at købe et slibesten-sæt til køkkenet.

Denne type far har allerede alle de fede knive, han mangler - men måske han ikke er så god til at holde dem skarpe? Så kan du lige snige dig ind på banen og sørge for, at hans køkken-praleri lever op til forventningerne i praksis med det smarte to-delte slibesæt. Slibesættet giver dig både mulighed for at få fjernet store, uheldige hakker, og efterfølgende slibe knivene ned, så de kan skære igennem alt, som var det blødt smør.

Tjek slibesten-sættet ud lige her 

ANNONCE
Qookware holder Fars Dag med køkken-opgraderinger til alle slags fædre

Farsdag: Amatør-gastromanden

Hvis din far er typen, der enten altid eller i en senere alder har fundet passionen for madlavning og altid lige skal vise dig sit nyeste gear eller sin nyeste kreationer i køkkenet - så ved du også, at han sætter pris på en god kniv!

Hos Qookware har deres evigt populære Rose-serie alt, hvad hjertet begærer til køkkenprojekterne - 67-lags stål med en VG10-stålkerne fordelt på syv forskellige knive med et smukt håndtag af palisandertræ.

En kavalkade af hjælpere til køkkenet, som gør snit, hak og skær til en leg.

Tjek knivsættet ud lige her

ANNONCE
Qookware holder Fars Dag med køkken-opgraderinger til alle slags fædre

Farsdag: til faren, der ikke kan koge et æg

Mænd har efterhånden fundet vej til køkkenet, men i gamle dage var det oftest mutter, som stod i kogegryderne - og skulle du være udrustet med en af de fædre, der næsten ikke kan koge pasta uden af skille pastavandet, så går du ikke galt i byen med en airfryer.

Den nyere teknologi med varm luft og hurtigere samt mere effektiv tilberedning med medfølgende guide er som skræddersyet til den dovne madfar.

De mange funktioner og muligheder i Qookwares airfryer giver grobund for adskillige muligheder for enten at lære tilberedningstider, eller blot lukke øjnene og lade Qookwares airfryer står for aftensmaden.

Se Qookwares fede airfryer lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt