Magasinet M!

Red verden med bryster!

Kinesisk teenager har fundet løsning på alle verdens problemer

Red verden med bryster!

Ingen skal sige at vi ikke er næstekærlige her på M!-redaktionen og derfor bringer vi gerne dette forslag videre fra 19-årige Xiao Yun fra Beijing: Smid tøjet og saml penge ind.

Xiao Yun har i de seneste par uger huseret på nettet og har langsomt men sikkert droppet kludene til fordel for jordskælvsofrene i Kina - jo flere penge, der bliver doneret, des mere tøj dropper hun.

Xiao Yun er født og opvokset i Sichuan-provinsen, der i maj måned blev ramt af et massivt jordskælv, der ramte og dræbte over 70.000. Da hun selv er fattig studerende, mente hun, at hun kunne gøre mere gavn med sit lille strip-indsamlings-initiativ, der har fået ekstra stor opmærksomhed, fordi det kinesiske styre absolut ikke mener, at det er den rigtige måde at udnytte Internettet, og det har derfor forsøgt at stoppe Xiao Yun.

Vi kan kun anbefale vore kvindelige gæster at følge i Xiao Yuns fodspor: Red hunde, katte eller jordskælvsofre med nogle frække billeder. Så skal de kære M!-læsere nok lægge klejner i kassen til gengæld.

Se nogle af Xiao Yuns billeder, der har sat det kinesiske styre på den anden ende, i galleriet ovenfor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE