Magasinet M!

Så er der dansefest: Skjult iPhone-funktion skruer op for lyden til de sene nattetimer

Dj-ey-ey-ey skru op for det lort!

Du kender det. I har siddet i en park og skummet skum det meste af dagen. Da I ankom var der masser af batteri på den transportable bluetooth-højtaler, men da klokken rammer 23.36 er det slut med musik, selvom I ellers lige var ved at komme i dansehumør. Hvad gør I? Selvom solen er gået ned, er temperaturen stadig behagelig, så I vil gerne være udenfor lidt endnu. Og det er jo også billigst. Men hvordan danser man lige til lyden af en iPhones tarvelige højtaler-lyd?

Det er der heldigvis en løsning på. En skjult - eller i hvert fald mindre kendt - iPhone-funktion giver nemlig din telefon det ekstra højtaler-boost, det kræver, for at dansefesten for alvor kan starte.

Det skriver mediet Mirror.

Alt, det kræver fra dig, er, at du skal gå ind i 'Indstillinger' på din iPhone, trykke på 'Musik' og så scrolle ned og trykke på 'EQ' (ja, du gættede rigtigt, det står for equalizer)

ANNONCE
Så er der dansefest: Skjult iPhone-funktion skruer op for lyden til de sene nattetimer

Herefter vælger du 'Sen aften'-funktionen, og du vil øjeblikkeligt høre en forskel i lydniveauet. Denne funktion komprimerer rent faktisk den dynamiske rækkevide på nummeret, så høje lyde bliver skruet ned og stille stykker skruet op, hvilket gør det en smule nemmere at høre, hvad der sker. Overordnet gør den det, du lytter til, højere og klarere. 

ANNONCE
Så er der dansefest: Skjult iPhone-funktion skruer op for lyden til de sene nattetimer

Alt det her kræver selvfølgelig, at der stadig er batteri på din iPhone, men de fleste har nutildags altid en powerbank i tasken eller lommen. Vær dog opmærksom på at ændre indstillingen igen, til når du eksempelvis møder på arbejdet mandagen efter - funktionen påvirker nemlig alt på telefonen så som ringe- og beskedtoner samt keyboard-lyde. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce