Magasinet M!

Så er der krig

Var det noget med et Gatling-maskingevær til elastikker? Her er 6 gadgets med maser af ildkraft til krigen på kontoret eller i klasseværelset.

Så er der krig
JR. DEVASTATOR

Jaja, hvis vi lige ser bort fra det faktum, at en anordning, der skyder 80 stykker gummi i træk, måske ikke er verdens mest praktiske opfindelse, så kribler det sgu i fingrene for at få lov til at dreje på affyringshåndtaget. Jr. Devastator er nemlig i al sin simple ondskab et Gatling maskingevær, hvor ammunitionen består af elastikker. Det er ret ondt.

ANNONCE
Så er der krig
  BANDIT GUNS SHERIFF SHOTGUN

Hvis det alligevel er for voldsomt med Gatling-elastikker, kan du i stedet gribe ud efter en Bandit Guns Sheriff Shotgun. Her får du et samlesæt, så du selv kan bikse din egen elastik-gøb sammen af udskårne stykker træ, og der er slet ikke brug for værktøj i processen, fordi samlingen foregår med de medfølgende stykker plastik.

ANNONCE
Så er der krig
CATAPULT PENCIL SLINGSHOT

Der er jo ikke meget sjov i manuelt at kaste ammunitionen i nakken på mostanderne, men det er der til gengæld i Catapult Pencil Slingshot, for det er en blyant, der også fungerer som slangebøsse. Og så kan det godt være, at den lange blyant er temmeligt besværlig at skrive med, men det glemmer du nok hurtigt, når først du fyrer elastikken tilbage og slipper raseriet løs.

ANNONCE
Så er der krig
MATTEL BOOMCO. BLASTER

Mattel, der ellers er mest kendt for Barbie og Hot Wheels, har simpelthen udviklet en Blaster, der ved hjælp af små skumgummipile og specielle veste er i stand til at give en ret realistisk krigs-leg. Og Mattel BOOMco. Blaster burde været i stand til at holde fjenden lidt på afstand.

ANNONCE
Så er der krig
TORNADO GRANAT

Okay, den er er godt nok beregnet til brug på hardballbanen, men hvis lokummet virkelig brænder, kan det være din sidste udvej. Tornado Granat sender 200 kugler ud i 360 grader ved at snurre rundt i luften, og du må hellere sørge for at flytte røven, for hvis du befinder dig indenfor en rækkevidde af tre meter ved detoneringen, kommer det til at gøre nas.

ANNONCE
Så er der krig
LA FONCTION ITEM 01

Du kan selvfølgelig også få brug for at forsvare dig selv, og her hjælper La Fonction Item 01 lidt på situationen. Lædertasken har plads til et helt kontor med computer, oplader, skriveredskaber plus alt det løse, og så er den faktisk et helt kontor i sig selv, når du udfolder taskens sider. Jeps, den kan også fungere som skjold.

Så har vi ikke mere grej til arsenalet, men du kan altid svinge forbi Mandesager.dk, hvor du finde tusindvis af seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce