Magasinet M!

Så er der lige en skærm i sofabordet

Du kan sagtens gøre indretningen smartere, og her er 6 seje hybrid-møbler, der klarer jobbet.

Så er der lige en skærm i sofabordet
Sofabord med touchskærm

IDEUM MULTITOUCH COFFEE TABLE

Amerikanske Ideum udstyrer borde med displays fra 3M, så du får en fuldt fungerende table-tablet til fingerspidserne med frit slag mellem Windows- eller Android-styresystem. Og bare rolig, Ideum Multitouch Coffee Table er dækket af et stærkt lag hærdet glas på overfladen, der sagtens kan afvise tæsk og spildte væsker.

ANNONCE
Så er der lige en skærm i sofabordet
Køleskab med fadølsanlæg

 

ASKO VØLUND HOMEPUB

Det giver pokker god mening at indbygge et fadølsanlæg i køleskabet, når det nu alligevel er et kæmpe skrummel, der køler mad og drikkevarer, og Asko Vølund HomePub har lige præcis en fadølshane direkte på køleskabsdøren. Så er der vist styr på hele kostpyramiden.

ANNONCE
Så er der lige en skærm i sofabordet
Hylde med cykelholder

SHELFIE BIKE MOUNT

Uanset om du ikke har så mange kvadratmeter at boltre dig på eller bare har en ualmindelig lækker cykel, der fortjener en udstillingsplads midt i hytten, så er Shelfie rimeligt genial opbevaring til cyklen. Hylden er nemlig lige til at banke på væggen, og så kan du hænge jernhesten ved hjælp af sadlen, mens der også er plads til alt dit tilbehør.

ANNONCE
Så er der lige en skærm i sofabordet
Jerry can med barskab


DANISH FUEL BARSKAB

De gamle jerry cans fra militæret er seje til at opbevare brændstof til motorer, men de er mindst lige så seje til at opbevare brændstof til din krop. Danish Fuel barskab består af jerry cans, der er sandblæste og pulverlakerede, så de ser helt nye ud, og der er fyret en låge på fronten, hvilket giver hurtig adgang til den stilede inderside med asketræ eller valnød, hvor der er plads til flasker og glas. Sådan skal dén skæres.

ANNONCE
Så er der lige en skærm i sofabordet
Spisebord og poolbord


BELLAGIO POOL TABLE

Det kan være svært at klemme et poolbord ind i hytten, men hvis du har plads til et spisebord, har du faktisk også plads til et poolbord. Bellagio Pool Table er nemlig begge dele, og transformationen fra fuld spiseplads til en blæret omgang trickshots sker på to sekunder, for du skal bare fjerne bordpladen og finde stave og baller frem fra den indbyggede skuffe. Så kører det.

ANNONCE
Så er der lige en skærm i sofabordet
Taburet og patronhylster

JAKE PHIPPS SHELL STOOL

Hvis dit hjem er ved at blive overrendt af nipsting, kan du skyde noget mandighed ind i hytten med Shell Stool Fra den engelske designer, Jake Phipps. Taburetten ligner nemlig et patronhylster, så det er ekstra ammunition til hytten. 

Så får du ikke mere lige her, men du kan altid smutte forbi Mandesager.dk efter endnu mere grej til mænd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce