Magasinet M!

Så god er den nye iPhone 6

Anmeldelserne af den nye iPhone 6 ude. Og de amerikanske anmeldere er pæææænt begejstrede for de to nye modeller.

Så god er den nye iPhone 6

I nat blev anmelderembargoet af de to nye iPhone 6-modeller løftet. Og de amerikanske tech-sites er over hele linjen glade for de to nye modeller. Her er, hvad de havde at sige om den nye store og endnu større iPhone:

 

Engadget giver den lille af de store iPhones karakteren 90 (ud af 100) og fremhæver især det nye design, skærmen, kameraet og hastigheden som positive elementer. Dog tilføjer de, at batteritiden sagtens kunne være bedre.

Om iPhone 6 Plus, der har en skærm på 5,5", skriver de, at kameraet er rigtig godt, den store skærm er smuk, telefon lynhurtig, men at det er frustrerende, at man ikke kan bruge den med en hånd. De giver telefon 87 ud af 100.

 

The Verge er faktisk ikke særligt begejstrede for telefonens design og især bagsiden får hårde ord med på vejen. Telefonens skærm, og kamereat, bliver derimod rost til skyerne. Også batteritiden er deogså glade for. iPhone 6 får karakteren 9.0 ud af 10.

iPhone 6 Plus' kamera, skærm og batteri får anmelderen hos The Verge helt op at ringe. Han mener dog, at de mange apps, der er til iPhone trænger til en overhaling for bedre at kunne udnytte iPhone 6 Plus' store skærm. Telefonen ender med karakteren 8.7 ud 10.

 

Cnet skriver, at iPhone 6 langt fra er nogen revolution, men alligevel en fantastisk smartphone. Anmelderen fremhæver den større skærm, de forbedrede WI-FI- og LTE-hastigheder, samt kameraet. Batteritiden er anmelderen derimod ikke særlig begejstret for. Karakteren ender på 8.8 ud af 10.

Kameraet, den større og skarpere skærm og til sidst batteriet får masser af ros med på vejen, når anmelderen skal beskrive den nye iPhone 6 Plus. Han skriver dog også, at den enorme størrelse på telefonen gør, at den ikke er for alle og enhver. Desuden ærger han sig over, at visse apps ikke er optimerede til den nye størrelse. Telefonen ender på 9.0 ud af 10.

 

VI SÆTTER 1 STK. IPHONE PÅ HØJKANT 6 LIGE HER:

Techradar er modsat mange af de andre anmeldere ikke særligt begejstrede for skærmen i iPhone 6, som sammenlignet med konkurrenterne har en lavere opløsning. Og faktisk mener anmelderen, at han kan se forskel, når man sammenligner iPhone 6's skærm med topmodellerne fra Android. Når det er sagt, mener han, at iPhone 6 er en af de bedste smartphones, der er på markedet pt. og ender på karakteren 4 1/2 stjerner ud af 5 mulige.

iPhone 6 Plus beskriver han som værende den smukkeste phablet på markedet. Han fremhæver desuden den store, flotte skærm og kameraet, men ærger sig over, at man ikke kan bruge telefonen med én hånd. Også denne model ender på karakteren 4 1/2 stjerner ud af 5 mulige.

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt