Magasinet M!

Så kører Tour de Fiss'

Der er plads til dig og 16 af gutterne på den geniale cykel-bar. Se den her sammen med 5 andre sager, der sætter hjul under festen.

Så kører Tour de Fiss'
THE PEDAL PUB

Der skal godt med benkraft til for at få sådan en cykel til at flytte sig, men så er det jo godt, at der er plads til 17 personer på The Pedal Pub, og 10 af siddepladserne er udstyret med pedaler til at få gang i sagerne. Til gengæld er der også fadølsanlæg og musiksystem, så I kan holde væskebalancen i orden på turen.

ANNONCE
Så kører Tour de Fiss'
BULLEIT FRONTIER WHISKEY WOODY

Selv det sørgeligste køretøj bliver pludselig noget af det sejeste på vejen, hvis det kommer kørende med sådan en sag på krogen. Det er en mande-camper. Bulleit Frontier Whiskey Woody er lavet af træ fra bourbon-tønder, mens der også lige er en komplet bar med iskøler og fadølsanlæg, som kan skjules, når baren er på farten. Du skal nok bare køre lidt forsigtigt med alle de glas og flasker.

ANNONCE
Så kører Tour de Fiss'
NORRLANDS GULD JAMCOOLER

De tossede svenskere er alligevel ikke helt tabt bag en ølvogn, og den her køleboks beviser det. Norrlands Guld Jamcooler holder 75 øl kolde i op til fem dage, mens der også er blevet plads til et trådløst musikanlæg fra JBL på 600 Watt, et par hjul og et teleskophåndtag, så du kan trille rundt med køleren. Det er en ret svedig rejse-bar.

ANNONCE
Så kører Tour de Fiss'
MOBILE BEER & GRILL BAR

Grill og fadbamser er en genial kombination, og her får du begge dele. Mobile Beer & Grill Bar samler nemlig de vigtigste funktioner til en god, gedigen grillfest. Der er selvfølgelig et komplet fadølsanlæg og en gasgrill, mens den stilede sag af rustfrit stål med målene 174 x 150 x 77,5 cm. også indeholder et køleskab med plads til fustage og flasker. Ikke tosset.

ANNONCE
Så kører Tour de Fiss'
GOOD HUMOR ICE CREAM CART

Du kan hurtigt blive en populær herre, hvis du kommer kørende på en Good Humor Ice Cream Cart på en stegende varm sommerdag. Den har nemlig en indbygget køleboks på 91 x 71 x 58 cm. til opbevaring af iskolde drikkevarer, is eller en hel person, hvis du støder på en stakkel, der er ved at gå til af hedeslag. Det bliver nok lidt trangt - og dejligt koldt.

ANNONCE
Så kører Tour de Fiss'
KETTERER CONTINENTAL

Ja, vi har gemt det ultimative til sidst, og Ketterer Continental sprænger blærerøvs-skalaen. Desværre sprænger den også bankkontoen. Monsteret er bygget i Tyskland, og der er 5 senge og et fuldt funktionelt badeværelse, mens du er sikret en pænt behagelig tur på motorvejene takket være 440 hestekræfter og luftaffjedring. Garagen kunne til gengæld godt være større, så der er plads til en ordentlig bil.

Så har vi ikke mere lige her, men du kan rulle en tur forbi Mandesager.dk, hvis du leder efter mere grej, der kan holde festen kørende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce