Magasinet M!

Sådan finder du af, om nogen har blokeret dig på Facebook

Hvis du altså stadig bruger Facebook..

Selvom Facebook ifølge mange statistikker er ved at være yt i forhold til konkurrenter såsom Snapchat og Instagram - men derfor skal dem, som stadig sværger til den gode gamle platform ikke snydes for et par lifehacks!

De fleste Facebook-brugere kender til konceptet at blokere en person - hvad enten du er blevet spammet af en mærkelig bot eller du måske er træt af Betinas babybilleder.

Men hvordan finder man lige ud af, om at man selv er blevet blokeret?

Der er en måde.

Det kræver i første omgang, at du skal have en idé om, hvem der skulle have blokeret dig - ellers skal du sidde og køre hele din venneliste igennem, og så meget tid har (burde) du ikke have.

How to:

1) Hvis du mistænker en kammerat for at have blokeret dig, så kan du søge på personens navn i søgefeltet. Hvis deres navn ikke dukker op i det overordnede felt, hvor 'Venner' normalt dukker op, så har personen blokeret dig (eller slettet deres konto).

2) For at være sikker, så kan du finde en gammel samtale med personen i Facebook Messenger (såfremt du har ført en samtale med personen) - hvis samtalens billede af personen viser et default-profilbillede  og navnet ikke kan klikkes på. Well, så er du blokeret. 

Happy stalking!

ANNONCE
Sådan finder du af, om nogen har blokeret dig på Facebook
Del

Seneste nyt

Annonce