Magasinet M!

Sådan gør du dit liv lettere

Her er 6 stykker grej, der fikser dagligdagens små problemer og gør dit liv endnu mere awesome.

Sådan gør du dit liv lettere
  FYXATION LEATHER SIX PACK CADDY

Det er svært at cykle med en sixpack på styret eller hængende frit i den ene hånd, men den fikser Fyxation Leather Six Pack Caddy. Læderholderen er lige til at montere på stellet, og så har du plads til seks bajere på flaske eller dåse, der burde sidde stabilt på cykelturen, så du har begge hænder fri til at styre cyklen. Lækkert.

ANNONCE
Sådan gør du dit liv lettere
  PAVLOK

Nogle idéer er bare så tilpas dumme, at de faktisk er geniale, og det gælder vist for Pavlok. Armbåndet hjælper dig med at opfylde dine mål, så du for eksempel kan bruge den medfølgende app til at indkode tidspunkter for, hvornår du skal stå op om morgenen eller tage en omgang træning, og så bliver du belønnet for at opføre dig pænt med en opmuntrende opdatering på Facebook. Det er alt sammen meget godt, men hvad sker der så, hvis du opfører dig skidt. Jo, så får du stød - 340 Volt direkte ind i kroppen.

ANNONCE
Sådan gør du dit liv lettere
  CADDY

Nogle dage skal bare tilbringes på sofaen, og Caddy hjælper dig med at gøre opholdet så behageligt som muligt, for det smarte sidebord rækker ind over sofaen, og så har du det hele indenfor rækkevidde, så du kan blive liggende og slappe af - okay, du skal stadig rejse dig for at komme på toilettet.

ANNONCE
Sådan gør du dit liv lettere
  BLUESMART

Når du rejser, ryger de vigtigste ting som pas, penge og elektronik i håndbagagen, og derfor gælder det om at holde tæt øje med den pokkers rejsetaske. Og her kan du bruge Bluesmart i samarbejde med din mobil. Den smarte kuffert er hårdfør, så den kan holde til mange timer på farten, og så er den desuden forbundet med din mobil, hvilket betyder, at du kan bruge en app på smartphonen til at låse eller åbne kufferten, veje den, se dens position, bruge det indbyggede batteri til at oplade din mobil eller tablet og få en notifikation, hvis du glemmer den i lufthavnen. Der er mange snedige features.

ANNONCE
Sådan gør du dit liv lettere
  PLASTC CARD

Der går nok ikke så pokkers mange år, før du får indopereret en chip, så du kan klare betalinger og alt muligt andet uden at rende rundt med kort og koder, og allerede nu kan du jo bruge mobilen til det meste. Indtil da, er vi nogle, der stadig holder godt fast i kreditkortene, og med plastc Card, kan du gemme 20 kort på et enkelt kort. Så kan du scrolle gennem de forskellige kort via det indbyggede E-ink display og vælge det rigtige, når der skal betales. Det er ret smart.

ANNONCE
Sådan gør du dit liv lettere
  CRN 125 M/Y J'ADE

Vi slutter med en sag, der kun gør dit liv lettere, hvis det i forvejen er ret let. Med CRN 125 M/Y J'ade får du nemlig et skib med plads til en speedbåd, så du kan sejle direkte fra garagen ind til kysten. Det er arrogance i verdensklasse. Udover den specielle feature, bader skibet de 10 gæster i luksus som private soveværelser, spisestue, pool på taget og en kæmpe biograf, mens der selvfølgelig er brugt kvali-materialer som rosentræ, valnøddetræ, marmor og læder i indretningen. Ikke tosset.

Det var alt for denne gang, men du kan sejle ind på Mandesager.dk, hvis du er på udkig efter flere seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt