Magasinet M!

Sådan har hun det, efter I har haft sex

Bliver pigerne ofte forelskede i dig efter one night stands? Læs med her og bliv klogere.

Sådan har hun det, efter I har haft sex

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, om kvinderne selv mener, at de har tendens til, at blive forelskede i dem de går i seng med:

"Hej Piger. Får I nemt følelser eller bliver forelsket, når I har knaldet med en fyr?
Ud fra flere af jeres spørgsmål gennem tiden, kan det godt virke sådan.

Hvad er jeres erfaring og holdning til dette?
"
- mr. A, 32

Det var meningen at det skulle være et one-night-stand mellem dig og den her pige, du havde mødt. Men I havde det utroligt sjovt sammen og i udvekslede telefonnumre (Det kunne jo sagtens være at succesen skulle gentages). Nu er hun så bare begyndt at skrive til dig, spørger ind til din dag og dig som person - og det hele begynder at emme lidt af et startende crush fra hendes side. Det var bestemt ikke det du var ude efter, så hvad skal du gøre nu. Kvinderne har svaret på, om de ofte bliver forelskede i en fyr, efter de har været i seng med ham, i denne tråd. Læs med og se hvordan du skal tackle situationen. 

Har du et spørgsmål? 

Er der noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt