Magasinet M!

Sådan køler du bajerne med gadgets

Her får du 6 smarte stykker grej, der leverer kolde øl til en tur i solen.

Sådan køler du bajerne med gadgets
ECOOL

Det her er fandeme en smart anordning til at holde dig forsynet med kølige øl. eCool har plads til 24 dåseøl i cylinderen, som du graver ned i jorden, hvor det kolde dyb sørger for at afkøle bajerne, og så skal du bare dreje på håndtaget for at få transporteret dejlige svale dråber til overfladen og ind i kæften her i sommervarmen. Det er ret optimalt.

ANNONCE
Sådan køler du bajerne med gadgets
RC COOLER

Du behøver slet ikke rejse dig for at få serveret kolde øl, for RC Cooler er som at have din egen private bajer-butler. Du skal bare lige fylde den med is og de 12 øl, der er plads til, og så kan du styre den mobile køler med hjul ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Og bare rolig, beholderen er selvfølgelig vandtæt, så der ikke kommer vand over det hele.

ANNONCE
Sådan køler du bajerne med gadgets
KETER COOL BAR

Bordet kan sagtens levere kulden til de våde varer. Keter Cool Bar er nemlig et bord med indbygget køleboks, der snildt klarer en solid omgang is og 24 dåser på samme tid, hvilket burde være nok til at holde dig forsynet i et stykke tid.

Sådan køler du bajerne med gadgets
SPIN CHILL

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på kolde drikkevarer fra køleskabet eller fryseren, kan du klare kølingen på rekordtid med Spin Chill. Den køler faktisk 20 gange hurtigere end fryseren, så du har en iskold bajer på under et minut. Konceptet er ret enkelt. Du kan enten sætte tilbehøret på en skruemaskine eller få hele anordningen i én samlet løsning, og så smider du bare bajeren i holderen, sætter den ned i isvand og trykker på aftrækkeren, så beholderen drejer rundt.

ANNONCE
Sådan køler du bajerne med gadgets
CARLSBERG LIMITED EDITION

VM i fodbold og gode stunder ved grillen er vist to af de vigtigste punkter på programmet til sommer, og derfor har Carlsberg kombineret de to i deres nye Limited Edition dåseøl. Det er en ret habil trekant. Dåserne er udstyret med det brasilianske flag og en grill i midten med en temperatursensor, der fortæller dig, hvornår øllene er på optimal drikke-temperatur. Når der er ild i grillen, er håndbajeren iskold.

ANNONCE
Sådan køler du bajerne med gadgets
PICNIC TIME BUCCANEER

Vi slutter med en grillfest-in-a-box, så du kan smide hele molevitten over skulderen og fyre op for løjerne, når det passer dig. Picnic Time Buccaneer indeholder en grill med 3 stykker værktøj til at behandle kødet, og så kan du skylle bøfferne ned med en iskold bajer fra det vandtætte rum med plads til isterninger eller køleelementer. Jeps, livet er godt. Skååål!

Hvis du leder efter mere awesome grej, kan du smutte en tur forbi Mandesager.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce