Magasinet M!

Sådan opnår du altid et fuldendt look

Det er vigtigt, at du altid gør et godt indtryk. Det er ligegyldigt, om det omhandler arbejdspladsen, strøget eller i byen. Det er helt naturligt for os som mennesker, at vi gerne vil have, at andre lægger mærke til os og syntes godt om, hvem vi er. Det hele handler om de første fem sekunder, hvor du møder en person. Det er altafgørende, at du her er i stand til at være karismatisk, imødekommende og bære det helt rigtige tøj. 

Hvad end du er på vej på arbejde eller på vej på date, så giver vi dig her en guide til at opnå et perfekt fuldent ‘look’

Sidder håret og skægget som det skal?

Du behøver ikke at hoste op med den helt store pengepung for at skabe en perfekt frisure. Det kræver selvfølgelig, at du finder en god frisør - eller lærer at gøre det selv. Derudover kan det være nødvendigt, at du giver din skægtrimmer en opgradering, så du kan stå helt skarpt til din næste date eller en jobsamtale. En god skægrutine samt regelmæssig klipning sørger for, at du fremstår soigneret. 

Har du tjekket garderoben?

Det hjælper en smule at vide lidt omkring mode, men det er heldigvis ikke et krav for at stå helt skarpt. Du kan komme rigtig langt med et par fine støvler, et par habitbukser - det må gerne være dem, der blot er ‘look alike’ - og en hvid t-shirt.

Du er måske 100% klar på at investere i dit professionelle liv? Her skal du have fat i en habitjakke samt tilhørende bukser, så du altid er klar, når der skal holdes møder. Det vigtigste er dog, at du matcher dine kollegaer, så du ikke skiller dig unødvendigt ud og fremstår arrogant.

Har du en signaturduft?

Det endelige look er ikke 100% fuldendt uden den helt rigtige parfume eller deo. En velvalgt og behagelig mængde parfume kan tiltrække mere positiv opmærksomhed, end du tror. Det handler om at finde den helt rigtige balance - samt at matche duften til din personlighed, så du kan bruge den samme igen og igen uden at blive træt af den. 

Mange parfumer er produceret så deres duft tiltrækker andre individer f.eks. kvinder. Derfor er det oplagt at sprøjte en ekstra gang eller to, når du har været i bad og er på vej ud på date.

ANNONCE
Del

Seneste nyt