Magasinet M!

Sabina Andersen - Dejlig brunette

Connery.dk Babe Oktober 2006 - Vi fandt hende... Og nu vil vi ikke give slip...

Kære Connery. Jeg har mødt den dejligste pige. Hendes navn er Sabina Andersen, er 22 år gammel og bor på Amager. Hvad skal jeg gør for at hun bliver min? Kærlig hilsen "Baberedaktøren". Sådan ville mit spørgmål til Femina's postkasse nok lyde efter mit møde med denne måneds Connery Babe for oktober.
ANNONCE
Sabina Andersen - Dejlig brunette
Ja kære brugere, det er blevet tid til endnu en månedens Connery babe, og denne gang har vi kørt det tunge skyts i stilling og fundet det bedste af det bedste. Vi fandt faktisk denne skønhed på en af vores natlige udflugter på Jacques, hvor der følger en lille kær og sød historie til, som jeg kan føle at i behøver jeg deler med jer.
 
Vi var som sædvanlig på Jacques og efter en lille drink eller fem, får Neua og jeg øje på noget langt mørkt hår som flagrer vildt rundt på dansegulvet. Der skal dog lidt fokus og justering af øjnene for at se hvad der hænger fast for enden af håret. Det gør en fantastisk krop og vi krydser nu fingre for at hun ikke ligner et straffespark i hovedet. Svaret var nej. Hun har simpelthen det hele, kroppen, moves og mest af alt karisma.
 
Vi sidder som to små åndsboller der venter på en hagesmæk og glor intenst og langt tid på hende. Til sidst udbryder Neua med en udfordrende tone i stemmen; "Vi SKAL *HIK* have hende som månedens Connery *HIK* babe, jeg gir' en *HIK* middag hvis det lykkes dig". Jeg overvejer kraftigt om det er overhovedet er værd at bruge tid på, at nærme sig denne hellighed. Får til sidst nosset mig sammen og kommer snøvlende over og prøver akavet at fortælle hvem jeg er og hvad jeg vil.
ANNONCE
Sabina Andersen - Dejlig brunette
Ja resten er lidt tåget men det ender da med at jeg får en besked mandag, hvori hun fortæller mig at det muligvis kunne være sjovt at få taget sådanne billeder. Så her er hun så mine damer og herrer. Direkte fra Københavns svedigste natteliv. Jeg giver jer, Sabina Andersen.

Aftenen, onsdag den 25. oktober, mødes jeg med Sabina og hendes veninde Randi oppe hos Christian Grüner som er vores fantastiske fotograf. Vi venter lidt på at stylisten Christina kommer, som der også lige skal nævnes, gør et fantastisk stykke arbejde. Så tak til Christina og Christian. Vi skyder billederne og indtager noget føde og får nogle gode grin, og mens Christian pakker sammen finder jeg tid til at stile Sabina nogle spørgsmål.


Hvad laver du i din fritid?
Jeg har afsluttet min HF, så lige nu udbygger jeg min viden ved at gå på HGS, som er en HG uddannelse på 18 uger og som jeg er færdig med her til januar. Ellers arbjeder jeg i en H&M.

Laver du andet end at arbejde og studere?
Ja jeg er utrolig kreativ og kan en masse med mine hænder (red. JA TAK), så jeg syr, maler og laver en smule smykker.

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jamen jeg vil gerne være tegnesprogstolk.

Okay, hvor fik du den ide fra at du ville være det?
Som barn var jeg en rigtig drengepige og når ingen gad at lege med mig, tog jeg på biblioteket og læste, ja faktisk alle deres bøger. Elsker at læse, og da der ikke var flere bøger tilbage begyndte jeg at læse tegnesprog.

(Der fik hun lige et hak i min NØRD-bog... LÆSNING??? Vor herre til hest)

Hvis man skal møde dig i byen hvor kan det så ske henne?
Overalt. Når jeg er i byen, så er jeg i byen.

Finder man dig på dansegulvet eller hængende oppe i baren?
Hvor tror du selv? Dansegulvet selvfølgelig. Har ikke tid til at stå og hænge og bliver desuden rigtig nemt fuld så vil hellere fyre den af på dansegulvet.

Hvordan skal man være som fyr for at få taletid hos dig?
Du skal vide hvad du vil og gå efter det. For da jeg er rimelig dominerende som person skal fyren vide hvor og hvornår jeg skal sættes på plads for ellers vil jeg overtage det hele, og det er jo der vi piger begynder at kede os i forhold, når der ikke er gnist mere. En anden ting som er vigtig for mig er, at han skal kunne få mig til at grine og have det sjovt. Ligesom jeg forventer at jeg nok skal sørge for at han har det sjovt.

Du siger du er dominerende men hvordan vil du ellers beskrive dig selv?
Impulsiv og tager en dag af gangen men lever dem som de skal leves. Ikke mere og ikke mindre. Mistede en god ven i et uheld og lige siden har jeg bare indset, at livet simpelthen er for kort til at man ikke laver de ting man gerne vil.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg ser mig i et dejligt trygt forhold med en sød mand og nogle dejlige børn. Tryghed er vel hvad vi alle gerne vil have, så jeg er ikke anderledes.
ANNONCE
Sabina Andersen - Dejlig brunette
Efter interviewet gav jeg Sabina og hendes veninde et lift hjem og efter jeg havde smidt dem af. Sad jeg med den der dejlige fornemmelse i maven. I ved den fornemmelse man får når man lige har scoret vindermålet i fodbold eller når man finder en 50'er i et par gamle jeans. Den der følelse af noget godt er lige sket og det er sjældent det sker, så før jeg kørte hjem, fangede jeg mig selv i at sidde stille og værdsatte det lille øjeblik. 

Sabina er en meget karismatisk person som kræver lidt mod. Forstået på den måde, at hun har ild i øjnene og hendes sjæl er overalt i rummet. Så man skal være frisk og imødekommende, for at få det fulde udbytte af Sabina. Det valgte jeg heldigvis at være og har nu snakket med hende og ved i hvad Connery? Hun er sgu sød.

Enjoy...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE