Magasinet M!

Se klippet - japansk guvernør-kandidat strippede på live-tv for at sikre sig vælgere

Og vi troede amerikansk politik var slemt!

En japansk kvinde, der håber på at blive guvernør i Tokyo, valgte en usædvanlig tilgang til at vinde stemmer ved at strippe og spørge seerne, om de syntes, hun var sexet.

Det opsigtsvækkende stunt overraskede seerne, da det blev sendt sent sidste måned på den offentlige tv-station NHK, hvor alle kandidater får lige meget sendetid.

Airi Uchino stillede op som en del af partiet 'Watch My Cute Political Broadcast', og hun var en af rekordmange 56 personer, der valgte at stille op i valget om at blive ny guvernør i Japans hovedstad.

Da det blev hendes tur til at præsentere sig for vælgerne, knappede Uchino sin stribede skjorte op og afslørede en hudfarvet bandeau-top, som kun lige dækkede hendes bryst.

Uchino lænede sig derefter frem for at dække toppen og fik det til at se ud, som om hun var helt nøgen, mens hun sagde: "Jeg er så sød; se venligst min valgkampagneudsendelse. Synes I, jeg er sexet?"

Uchinos optræden chokerede seerne og blev mødt med kritik, da den blev delt på sociale medier, hvor nogle stillede spørgsmålstegn ved, hvordan Uchino overhovedet kunne blive kandidat.

Uchinos optræden modtog blandede reaktioner. Nogle fandt klippet morsomt, og en person på Reddit jokede med, at kandidaterne til det næste amerikanske præsidentvalg burde tage ved lære.

På trods af Uchinos anstrengelser lykkedes det hende ikke at vinde kapløbet om at blive Tokyos næste guvernør, da hun tabte til Koike Yuriko, som sikrede sig sin tredje periode.

Faktisk kom Uchino ikke engang i top tre blandt kandidaterne.

Andenpladsen gik til Ishimaru Shinji, tidligere borgmester i Akitakata i Hiroshima-præfekturet, mens tredjepladsen gik til Renh?, støttet af det Konstitutionelle Demokratiske Parti i Japan og Japans Kommunistiske Parti.

Se videoen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt